Nyheter

Martin Lepperød gir seg – setter opp et siste show i Oslo Spektrum

Komiker Martin Lepperød (31), har i en årrekke vært kjent for å gjøre idiotiske stunt på riksdekkende TV, på radio og på scener landet rundt. Nå er det slutt, og for å hedre en beundringsverdig rar karriere setter Lepperød opp showet, En siste gang, i Oslos storstue, Oslo Spektrum, 27. mars neste år.

Det måtte ta slutt på et tidspunkt. Jeg har gjort så mye skamfullt, og mesteparten av denne galskapen har merkelig nok vært hos statskanalen og i beste sendetid. Jeg har tenkt frem og tilbake på dette valget, og det føles riktig nå. Familie, venner og kona har mast om det. Det er på tide vende blikket litt innover og å bli voksen, sier Martin Lepperød.                               

Etter mange år med latter og uvanlige stunt har han bestemt seg for å legge bort stuntene og ta farvel med det kjente. Når Lepperød inntar Oslo Spektrum er det en rekke høydepunkt som skal hylles, og det blir et kjærkomment gjensyn med stunts og karakterer i en vill helkveld, som også kommer til å by på en rekke overraskelser. 

Jeg har gjort så mye sprøtt, så det er ikke vanskelig å finne noe flaut i arkivet. Fra spising av spyvafler med Maria Stavang, til å henge i en kjøttkrok og å gjenskape pai-scenen fra «American Pie”, fortsetter Lepperød.

Arrangør Live Nation har en fullstappet uke i Oslo Spektrum denne uken, og de ser frem til å feire Martin en siste gang.

Vi er skikkelig stolte over å kunne tilrettelegge for at Martin endelig kan bli voksen. Martin har vært en kjær komiker, kjent for sin unike og til tider grenseløse stil. Martin har gitt nordmenn mange herlige og pinlige øyeblikk, så vi håper mange kjenner sin besøkelsestid, og blir med på å hylle Martins karriere som grenseløs en siste gang, avslutter Vegard Storaas i Live Nation.

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.