Nyheter

Kendrick Lamar tilbake til Norge

Kendrick Lamar er aktuell med det spillet nye albumet «The Mr. Morale & the Big Steppers», hans første på hele fem år! I den forbindelse annonsere han «The Big Steppers Tour», sponset av Amazon Music og Rotation. Gjør dere klare til konsert med en av verdens største og mest populære rappere i Telenor Arena 19. oktober!

Finn billetter

Support på turneen er Baby Keem og Tanna Leone.

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ.

Mer informasjon på www.oklama.com

Baby Keem er support for Kendrick Lamar

Billetter i salg fredag 20. mai kl. 10:00.

Facebook-event: www.facebook.com/events/1441730372945567

Bill. kr. 990,- / 805,- / 705,- / 610,- / 510 ,- + avg.

Det er ingen nedre aldersgrense på konserten, men barn under 15 år må være i følge med en voksen (ref. Politiloven i Bærum Kommune).

Kendrick Lamar - N95
Sjekk ut Kendrick Lamar sin nye musikkvideo
Tanna Leone turnerer på The Big Steppers Tour

Lyst til å se Baby Keem i sommer? Sjekk ut lineupen til Kadetten

Hvordan forbereder jeg meg til billettslippet?

Ved store onsales går billettene ofte raskt unna, det er derfor viktig å være godt forberedt ved salgsstart slik at du får muligheten til å sikre deg de billettene du ønsker så raskt som mulig. Pass på at du allerede har opprettet en Ticketmaster-konto før billettene går i salg.

  • Logg deg inn på din brukerkonto FØR salget starter og søk frem arrangementet. Har du ikke profil, registrer deg her på forhånd.
  • Køen åpner for fansen ca. 15 minutter før salgsstart. Du vil ikke få en fordel av å komme inn på sidene før salget starter.
  • Når salget starter får du en unik plass i køen. First come first serve! IKKE oppdater nettleservinduet, da mister du din plass i køen.
  • Køen viser klart og tydelig hvilken plass du har i køen og ca. hvor lang tid det tar før det er din tur.
  • Når det er din tur kan du velge billettene du ønsker og fullføre kjøpet som normalt.
  • Sørg gjerne for at nettleseren din er oppdatert med nyeste versjon av Java og Adobe Flash, og at du bruker siste utgave av nettleseren.
  • Når/hvis du kommer i køen – IKKE refresh siden. Da kan du miste din plass i køen.
  • INGEN kan garanteres billetter, uansett om man er pålogget og klar fra salget settes i gang. MERK at dette gjelder også selv om du har havnet i kø. Det vil si, at når det er din tur i køen, kan du likevel oppleve at arrangementet er utsolgt. Dette gjelder også de som evt. har medlemskap i den aktuelle artisten / bandets fanklubb.
  • Ha ditt betalingskort klart. De fleste banker krever Bank-ID/kodebrikke ved handel på internett. Vennligst ha dette klart. For betaling med Klarna-faktura, må du være over 18 år og kredittverdig. Du kan også bruke Vipps.
  • Skulle du uheldigvis ikke få tak i billetter, ikke la deg friste til å kjøpe billetter andre steder. Det er mange billetthaier i både norsk og internasjonalt farvann som ikke har ærlige hensikter.