Anbefalinger

Ukas anbefaling (20)

Hva skjer denne uken da? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i ukas anbefalinger - det beste innen musikk, sport, teater og show.

Zipline i verdens største hoppbakke

Vikersund | Lørdag 21. og søndag 22. mai

Har du drømt å sveve som en proff skihopper fra verdens største hoppbakke? Vel, nå har du mulighet til å suse ned bakken fra i opp mot 100 km/t!

Opplevelsen passer for vennegjenger og familie – her får du en ekstrem opplevelse i fantastiske naturomgivelser.

Nasjonal stemning 8.0

Rockefeller | Tirsdag 17. Mai

Etter to år uten feiring, er endelig Rockefeller tilbake med tidenes fest på selveste nasjonaldagen! For når frokosten er unnagjort, champagnen er behørig konsumert og finstasen har blitt litt rufsete i kantene, er det bare å rette nesa mot Rockefeller for å danse 17. mai.

SDKT Entertainment og deres helt egne DJ Fatos skal lage god stemning til sola går ned. Vel møtt og GRATULERER MED DAGEN 🥳!🇳🇴

Eagles Of Death Metal

Sentrum Scene | Mandag 16. mai

Med svart skinnbelte i rock’n’roll og gitarkassa stappfull av klassiske rockeriff, kommer Eagles Of Death Metal endelig tilbake til Sentrum Scene.

16. mai kommer de med sitt rock’n’roll-sirkus til Norge for å frelse folket. Varm opp til Nasjonaldagen med en fantastisk kveld på Sentrum Scene!

Så som i himmelen

Oslo nye teater | mai/juni

Etter norgespremieren på hovedscenen 30. januar 2020 mottok musikalen strålende anmeldelser. er Så som i himmelen tilbake! Publikumssuksessen gikk for fulle hus inntil pandemien satte en bråstopp for forestillingen. Så som i himmelen er en hjertevarm musikal om verdien av fellesskap og det store i det lille. Forestillingen er historien om den verdensberømte dirigenten som forelsker seg i jenta i den lokale butikken. Det er historien om den store ener som lærer om verdien av fellesskap, og om det store i det lille. Nå har du muligheten til å se det igjen på Oslo Nye Teater

Elton John

Telenor Arena | Lørdag 21. og søndag 22. mai

Ventetiden er over. Legenden Sir Elton John er endelig tilbake i Norge med sin Farewell Yellow Brick Road Tour til Telenor Arena 21. og 22. mai. Dette blir en kveld der Sir Elton John vil ta fansen gjennom en musikalsk og visuell reise som vil oppsummere den 50 år lange karrieren. Det er noen få billetter igjen, så om du vil være med på dette reise må du være rask!

Dream Theater

Oslo Spektrum | Torsdag 19. mai

Etter mer enn 15 millioner solgte plater og to nominasjoner til American Grammy, er Dream Theatre utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene. De er klare til å ta Oslo Spektrum med storm når de besøker Norge 19. mai. I oktober 2021 ga de ut sitt femtende studioalbum kalt A View From The Top Of The World. Dette er den første platen de spiller inn i sitt nye studio DTHQ.

The Sister of Mercy

Sentrum Scene | Lørdag 21. mai

Ingen laget industriell rock like fengende som Andrew Eldritch og bandet hans på 80-tallet. The Sisters of Mercy har alltid vært Eldritchs prosjekt, siden han startet bandet i 1980. Sammen med trommemaskinen Doktor Avalance banet de vei for en hel generasjon nye alternative band. Lørdag 21. mai inntar bandet Sentrum Scene med hitlåter som «Alice», «This Corrosion» og «Temple of Love».

Ghost-Note

Cosmopolite | Søndag 22. mai

Ghost-Note fremstår som en eksplosjon av rytmer, drevet fremover av to helt eksepsjonelle trommeslagere og perkusjonister. Robert «Sput» Searight og Nate Werth har base i Dallas, Texas, og har studert jazz ved University of North Texas. Begge er dessuten medlemmer av Snarky Puppy, en grenseprengende instrumentalgruppe som har vært aktive som plateartister i mer enn ti år, og som har vunnet hele tre Grammy-priser. Ghost-Note er en perkussiv festforestilling, som samtidig fremstår som en feiring av musikkens innerste vesen.

Du kan få glede av å se de live på Cosmopolite Søndag 22. mai

Dig Deeper

Parkteatret | Onsdag 19. mai

Fem år har gått siden frihetsrockerne i Dig Deeper slapp det kritikerroste albumet «In Central European Time». I mellomtiden har de turnert inn- og utland, åpnet Øyafestivalen, og gnikket, gnukket og finslipt nytt materiale i studio. Nå er de klare med sin fjerde fullengder, «Easy Were The Days (Before I Met You)», og det skal feires på Parkteatret!

.