Nyheter

JACOB COLLIER TIL OSLO SPEKTRUM

Multitalentet Jacob Collier kommer tilbake til Norge, etter å ha solgt ut Sentrum Scene i 2022. Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur 18. november 2024, når han og bandet legger ut på sin største Europaturné hittil. Dette kommer til å bli helt magisk!

Billetter i salg fredag 1. des kl. 10.00

Den 5 ganger Grammy-belønte sangeren, låtskriveren, muliinstrumentalisten og produsenten har annonsert sin største europaturné til dags dato. I kjølvannet av det etterlengtede og allerede Grammy-nominerte album «Djesse Vol. 4», som slippes 29. februar, spiller Jacob Collier og hans eminente bandet en rekke konserter på hele kontinentet høsten 2024. De starter i Portugal, etterfulgt av show i Spania, Italia, Tyskland, Østerrike, Tsjekkia, Polen, Norge, Sverige, Danmark, Belgia, Nederland, Luxembourg, Sveits og Frankrike, før de avslutter på hjemmebane i Storbritannia på The O2 i London.

Annonseringen følger opp utgivelsen av Colliers nye singel «Witness Me», gjestet av den kanadiske superstjernen Shawn Mendes, den britiske rap-giganten Stormzy og den 19 ganger Grammy-vinnende gospellegenden Kirk Franklin. Låta blir hyllet som en hjertevarmende kjærlighetserklæring til kraften av empati, og ble utnevnt til ‘The World’s Hottest Record’ av BBC Radio 1.

«Witness Me» er den fjerde smakebiten fra den neste del av det sjangeroverskridende albumprosjektet «Djesse», som sammen med tidligere utgitte singler «Little Blue (feat. Brandi Carlile)», «Wherever I Go (feat. Lawrence & Michael McDonald) )», «WELLLL» og Grammy-nominerte «Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer)», gir et fascinerende innblikk i det kommende albumets ekstraordinære dybde og bredde.

Midt i arbeidet med «Djesse» begynte Jacob å bruke konsertpublikummet som et viltvoksende, improvisert kor. Han har dirigert publikum over hele kloden, fra rockeklubber til Lincoln Center, samt festivaler som Bonnaroo og Glastonbury, og forent fans i oppløftende harmonier. Dette for å fremme hans iboende tro om at alle har en stemme og kan bidra til musikken. Etter å ha spilt inn sine i overkant av 90 publikumskor, med over 150 000 stemmer fra hele verden, har disse en viktig rolle i historien og skapelsen av «Djesse Vol. 4».

Gjør dere klare til en unik og magisk konsertopplevelse full av kjærlighet, som varmer sjela i høstmørket!

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.