Nyheter

Hva skjer i Oslo? 8. – 15. oktober

 

WeGetOslo_Banner
Opeth
OPETH 
Sentrum Scene – 8. oktober

Det svenske metalbandet Opeth tar turen til Sentrum Scene på sin jubileumsturnè. De har blitt omtalt som «planetens mest unike band» og har flere ganger spilt for fulle hus på Sentrum Scene!
Kjøp billetter
Dee Dee Bridgewater
DEE DEE BRIDGEWATER
Nasjonal Jazzscene – 9. og 10. oktober

Den anerkjente jazzsangeren og entertaineren Dee Dee Bridgewater spiller to konserter på Nasjonal Jazzscene. Det blir et intimt møte med Dee Dee disse to kveldene.
Kjøp billetter
Oslo Psych Fest
OSLO PSYCH FEST
Vulkan – 9. – 10. oktober

I år som i fjor arrangeres Oslo Psych Fest 9. – 10. oktober, og det blir psykedelisk stemning på Vulkan. Band som Wire, Solo Works og mange flere gjester festivalen!
Kjøp billetter
Bob Log
BOB LOG III
Mono – 11. oktober

Hvis du ikke har vært på konsert med en kar i kondomdrakt, flygerhjelm på hodet som spiller fet thrash-blues med masse fuzza slidegitar og enmannstrommesett – så har du sjansen nå! En konsert med Bob Log III er en unik opplevelse!
Kjøp billetter
Organ Club
Don McLean
DON MCLEAN
Oslo Konserthus – 13. oktober

Mega-hiten «American Pie» av Don McLean er en av verdens mest kjente og spilte låter. Nå kan du oppleve en av verdens største låtskrivere på Oslo Konserthus!
Kjøp billetter
Det Norske Kammerorkester
STEVEN ISSERLIS
Universitetes Aula – 13. oktober

En av verdens beste cellister inntar Universitets Aula. I denne konserten får vi alt på en gang, både orkestermusikk og det fineste kammerspill.
Kjøp billetter
Bertine Zetlitz
BERTINE ZETLITZ
Rockefeller – 14. oktober

Etter å ha vært musiker i atten år, og med fire Spellemannpriser på hylla – og hits som ”Girl Like You”, ”Fake Your Beauty”, ”Twisted Little Star” og ”Adore Me” –  debuterer Bertine Zetlitz med et album på norsk for første gang. 14. oktober kommer hun til Rockefeller!
Kjøp billetter
Farao
FARAO
Parkteatret – 14. oktober 

Den unge artisten Farao er for tiden listet på blant annet BBC Radio 6 med sin nyeste singel «Bodies», fra debutalbumet «Till It’s All Forgotten». Etter albumlansering og turnéring i både USA og Europa, tar hun endelig turen hjem til Norge. Vi gleder oss til å se henne på Parkteatret!
Kjøp billetter
Choice Hotels
Diva & the Beast
DIVA & THE BEAST
Chat Noir – 8. – 31. oktober

Det er humor og musikk i ypperste klasse som venter oss denne høsten på Chat Noir! På scenen står to av Norges mest ettertraktede humor- og sangartister, Reidun Sæther og Øivind Blunck. Sammen med fire dansere og et seksmanns orkester er det duket for et splitter nytt show som lover å gi publikum gåsehud og fremkalle mye latter.
Kjøp billetter
Mary Poppins
MARY POPPINS
Folketeateret – 9. – 25. oktober

Med over 30.000 solgte billetter og strålende kritikker setter Folketeateret opp ekstraforestillinger. En av de mest populære Disney-filmene gjennom alle tider gjenoppstår i Norge som en perfekt musikal! Forestillingen er basert på bøkene av P.L. Travers og den klassiske Walt Disney-filmen. De siste tiårene har musikalen Mary Poppins satt publikumsrekorder og spilt 2500 forestillinger for et begeistret Broadway-publikum.
Kjøp billetter
Munch
VIGELAND + MUNCH
Munchmuseet – 8.10 – 17.01

To store kunstnere møtes i en utstilling på Munchmuseet. Begge er fra samme tidsepoke; Munch som maler og Vigeland som billedhugger. Det mange kanskje ikke vet er at Munch også arbeidet som billedhugger og disse verkene kan du nå se på Munchmuseet.
Kjøp billetter
Bukkene Bruse
BUKKENE BRUSE PÅ BADELAND
Trikkestallen – 8. –  30. oktober 

Oppsetningen er basert på den klassiske barneforestillingen om de Tre Bukkene Bruse. Nå er dukketeateret satt opp på Trikkestallen, med fantastiske dukker laget av gjennbrukt materiale funnet ute i naturen.
Kjøp billetter
GoPro - Hero 4 session