Nyheter

Hva skjer i Oslo? 1. – 8. oktober

 

WeGetOslo_Banner
Pål Angelskår
OKTOBERFEST 
Chateau Neuf – 1. – 10. oktober

De to første ukene i oktober er det duket for oktoberfest på Chateau Neuf! Børst støvet av lederhosen og ta deg en tur ned til Chateau Neuf for en skikkelig god tysk øl-tradisjon!
Kjøp billetter
Coucheron
Raske Menn
Latter – 1. oktober

«90 minutter på 80 minutter» er den nye oppsetningen til Raske Menn. Trioen har i tillegg fått med seg Arvid Ones på regi, som tidligere har stått bak suksessoppsetninger med Ylvis og Kvinner på Randen.
Kjøp billetter
GoPro - Hero 4 session
Great Lake Swimmers
LOVESHACKS
John Dee – 3. oktober

Lørdag 3. okober fyrer det norske bandet LOVESHACK opp go’låter fra 80-talallet! Bandet tar deg tilbake til tiden da Samantha Fox prydet veggene til de fleste og George Michael fortsatt var «hetero»!
Kjøp billetter
Weird Al
GABRIEL RIOS
Parkteatret – 1. oktober

Gabriel Rios ble for alvor kjent for verden med låta «Gold». Med sin emosjonelle musikk og såre stemme har han en enestående fortellerevne.
Kjøp billetter
Mary Poppins
MØSTER!
Vulkan – 3. oktober

Den talentfulle saksofonisten Kjetil Møster er frontfiguren i det norske jazz-rock bandet Møster! Sammen med Nikolai Eilertsen fra Bigbang, Ståle Storløkken fra Supersilent og Kenneth Knapstad fra Motorpsycho spiller de på Vulkan scene lørdag 3. oktober!
Kjøp billetter
Cohen
THE FJORDS
Blå – 2. oktober

Det norske bandet, The Fjords, ble først en snakkis i norsk musikkmiljø i 2014 etter å ha markert seg på en rekke norske festivaler. I mars slapp de sin andre singel fra albumet Silhouettes.
Kjøp billetter
Choice Hotels
Munch
VIGELAND + MUNCH
Munchmuseet – 3. oktober

To store kunstnere møtes i en utstilling på Munchmuseet. Begge er fra samme tidsepoke; Munch som maler og Vigeland som billedhugger. Det mange kanskje ikke vet er at Munch også arbeidet som billedhugger, og disse verkene kan du se på Munchmuseet.
Kjøp billetter
Fight Night
VÅLERENGA / STAVANGER
Jordal Amfi – 8. oktober 

Getligaen er igang og Vålerenga møter Stavanger Oilers på Jordal Amfi 8. oktober.
Kjøp billetter