Nyheter

HARRY STYLES ANNONSERER NYE DATOER FOR 2022!

Harry Styles annonserer nye datoer for sin verdensturné, og legger til flere show. Styles sparker i gang den massive rundturen til hele 32 byer, med tre nye stadion-konserter i Storbritannia i juni. Ferden går deretter videre til Europa og Telenor Arena 1. juli 2022. Turnéen har funnet nye datoer for de utsatte stoppestedene i Europa, samt lagt til nytt show i Paris, før han drar videre til Latin-Amerika senere i år. De som hadde billetter til Oslo Spektrum vil få tilgang til et eksklusivt forsalg, slik at de kan sikre seg billetter til Telenor Arena før de legges ut for salg.

Finn billetter

LOVE ON TOUR 2022

Billetter i salg fredag 28. januar kl. 09.00.

Billettkjøpere til den avlyste konserten i Oslo Spektrum 28. februar 2021 vil motta en mail med informasjon om refundering og eksklusivt forsalg av billetter til ny dato. Dersom du ikke finner den i innboksen, ber vi deg sjekke spam/søppelpost.

Special guests på denne turnéen er Mitski i Storbritannia, Arlo Parks i Dublin, Wolf Alice i Norge og på utvalgte datoer i Europa, samt Koffee i Latin-Amerika.

Harry Styles har etablert seg som en av vår tids største og mest innflytelsesrike artister. Hans selvtitulerte debutalbum som soloartist (2017) ble et av verdens topp 10 mestselgende album det året, og han satt historisk salgsrekord for mannlige artister i lanseringsuken. Hans andre album «Fine Line» (2019) toppet amerikanske Billboard 200, og førte til enda en ny salgsrekord, denne gangen for britiske mannlige artist.  Siden Harry erobret verden med One Direction, har han gjennom sin solokarriere blitt hyllet av kritikere, toppet hitlistenee verden over og vunnet 2 BRIT awards, GRAMMY, Ivor Novello Award og American Music Award, for å nevne noen. Han var også den første mannen som prydet coveret til Vogue Magazine alene.

Harry er verdenskjent for sine imponerende liveshow. Den planlagte turnéen hans ble dessverre utsatt på grunn av pandemien, men nå er «Love On Tour» endelig i gang i USA. Konserten er fullstappet med hans aller største hits, som «Sign of the Times», «Lights Up», «Adore You», «Watermelon Sugar» og «Kiwi».

Vi har vært så heldige å ha den talentfulle artisten på besøk i Oslo tidligere, og er ikke i tvil om at dette kommer til å bli en helt fantastisk og uforglemmelig konsertopplevelse i Telenor Arena!

Turneen følger de lokale myndighetenes regler for smittevern på konsertdagen. Vi anbefaler derfor at publikum følger med på disse i forkant av show. Helsen og sikkerheten til artist, publikum og ansatte er vår største prioritet.  

Wolf Alice:

Wolf Alice består av Ellie Rowsell (vokal, gitar), Joff Oddie (gitar, vokal), Joel Amey (trommer) og Theo Ellis (bass). Siden bandet ble dannet har deres gullselgende debutalbum «My Love Is Cool» fra 2015 nådd #2 på den britiske listen, og deres andre album «Visions Of A Life» vant Hyundai Mercury Prize i 2018. Wolf Alice har blitt nominert til GRAMMY i kategorien Best Rock Performance, i tillegg til to BRIT Awards-nominasjoner, samt hentet hjem to NME Awards og Q Award for beste liveband. På verdensturnéen til sistnevnte album spilte bandet hele 187 show – inkludert et utsolgt Alexandra Palace og to utsolgte datoer på Brixton Academy i London. Bandet har stått på scenen under flere festivaler, inkludert Pyramid Stage på Glastonbury. Wolf Alice er aktuelle med sitt nyeste album «Blue Weekend» fra 2021.

Billettene koster fra kr. 510 – 1.175 + avg.

Det er fri alder på konserten. Vi anbefaler at barn under 15 år kommer i følge med en voksen.

Dørene åpner kl. 18.00 og konsertstart er satt til ca. kl. 19.30, med forbehold om endringer.