Nyheter

Dette er idrettsarrangementene du ikke vil gå glipp av

Vinteren bringer med seg en rekke sportsarrangementer med gåsehudsgaranti. Og selv om vi i 2017 får krystallklare TV-bilder inn i stua er det bare å innse det – det er ingenting som slår å se historiske idrettsøyeblikk live.

Men hva må man få med seg? Her kommer en liten oversikt over noen av de viktigste idrettsarrangementene fremover:

Holmenkollen skifest 10.-12. mars
På verdens beste skifest får man både oppleve langrenn, kombinert og hopp på en helg. Her er man garantert god stemning! Samle sammen gjengen, pakk med dere litt kakao og sjokolade, og reis opp til Kollen. Er du over 21 år har du også muligheten til å være med på afterski etterpå. Dette er oppskriften på en perfekt helg!

Billetter og mer informasjon finner du her

Holmenkollen skiskytterfest 17.-19. mars
Allerede helgen etter skifest er det klart for skiskytterfest i Holmenkollen. De som fikk med seg Johannes Thingnes Bø under VM i Holmenkollen i fjor vet hva jeg snakker om hvis jeg sier gåsehud. Han tok gullet rett foran nesen på franske, legendariske Martin Fourcade. Dette, og mange andre magiske øyeblikk kunne man være vitne til i fjor. Nå er det tid for verdenscup, og jeg håper på like mye spenning og glede i år. Å kunne se de norske skiskytterne på hjemmebane er alltid like gøy. Dette kan man ikke gå glipp av!

Billetter og mer informasjon finner du her

 

X-games 8.-11. mars
Her samles verdens beste skikjørere og snowboardere seg. I år vil det blir arrangert på Hafjell 8.-11. mars. På programmet står slopestyle og big air. Her er det norske vinnersjanser, så dette blir meget bra! I tillegg blir det masse bra musikk, på programmet står blant annet Julie Bergan, Seeb og Kaveh.

Billetter og mer informasjon finner du her

RAW AIR 10.- 19. mars
Vær vitne til det største hopp-Norge har sett på lang tid. Raw Air er en hoppturnering over ti dager i fire forskjellige bakker. Det hele åpnes i Holmenkollen 10. mars, deretter følges Lillehammer, før turen går videre til Granåsen og avsluttes i Vikersund 19. mars. Dette blir ti spennende dager!

Billetter og mer informasjon finner du her