Nyheter

ABBA Voyage kommer i 2022 – finn ut hvordan du kan få tak i billetter

Det er offisielt! Reisen er i ferd med å starte… Verdens favorittgruppe gjør comeback neste år for en konsert som har blitt planlagt i 40 år.

Finn billetter

Etter som ABBA´s siste album ble sluppet tilbake i 1982, har super-svenskene også røpet at det er en ny plate på vei titulert Voyage. Flere detaljer kommer senere, men fans som forhåndsbestiller platen her før 13:00 den 4. september 2021 vil ha tilgang først til ABBA Voyage via et forsalg som åpner kl. 11 den 5. september 2021.

Konserten er satt til spesialbygd arena kalt ABBA Arena i London´s Queen Elizabeth Olympic Park, og den virtuelle kvartetten vil bli akkompagnert av et live-band på 10 stykker. ABBA Voyage tilbyr en rekke unike muligheter til å nyte showet hvor du blant annet kan se hele showet i all sin prakt fra setet ditt i auditoriumet, eller danse hele natten lang som en del av den spennende Dance Booth muligheten.

ABBA sin magiske fortid blir tatt med inn i nåtiden ved hjelp av den nyeste motion capture teknologien. Publikum vil se bandet som de så ut i 1979 – men med en futuristisk tvist.

ABBA Voyage: The Journey Is About To Begin