Nyheter

ABBA Voyage kommer i 2022 – finn ut hvordan du kan få tak i billetter

Det er offisielt! Reisen er i ferd med å starte… Verdens favorittgruppe gjør comeback neste år for en konsert som har blitt planlagt i 40 år.

Her kommer de igjen! Den svenske pop gruppen med Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Björn Ulvaeus har annonsert den største ABBA konserten verden aldri har sett. Inntil nå.

Forhåndsbestill den nye platen her. Fans som forhåndsbestiller albumet vil få first access til ABBA Voyage.

Hvordan få tak i billetter? Registrer deg til forsalget her

ABBA Voyage kombinerer det gamle med det nye, de unge med det ikke fullt så unge, samtidig som de fire elskede bandmedlemmene samles igjen gjennom musikken.

Kjent for heftige disco-bangere som Dancing Queen, Take A Chance On MeMamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! og mange, mange flere, har gruppen bekreftet en banebrytende opplevelse som starter 27. mai 2022.

Med et rykte for vanvittig energiske live show har ABBA laget en konsert de alltid har ønsket å gjøre – hvor de får reise tilbake i tid og opptre for fans som digitale versjoner av seg selv.

ABBA Voyage: The Journey Is About To Begin

ABBA sin magiske fortid blir tatt med inn i nåtiden ved hjelp av den nyeste motion capture teknologien. Publikum vil se bandet som de så ut i 1979 – men med en futuristisk tvist.

Konserten er satt til spesialbygd arena kalt ABBA Arena i London´s Queen Elizabeth Olympic Park, og den virtuelle kvartetten vil bli akkompagnert av et live-band på 10 stykker. ABBA Voyage tilbyr en rekke unike muligheter til å nyte showet hvor du blant annet kan se hele showet i all sin prakt fra setet ditt i auditoriumet, eller danse hele natten lang som en del av den spennende Dance Booth muligheten.

Etter som ABBA´s siste album ble sluppet tilbake i 1982, har super-svenskene også røpet at det er en ny plate på vei titulert Voyage. Flere detaljer kommer senere, men fans som forhåndsbestiller platen her før 13:00 den 4. september 2021 vil ha tilgang først til ABBA Voyage via et forsalg som åpner kl. 11 den 5. september 2021.

Fans kan også registrere seg her for early ticket access via et forhåndssalg som åpner kl. 10:00 den 6. september 2021. Resten av billettene til ABBA Voyage går i salg den 7. september 2021 kl. 11:00.

All informasjon om ABBA Voyage finner du her