Nyheter

5 tips til høstferiemoro!

Nå er høstferien like rundt hjørnet. Hvorfor ikke fylle den med store opplevelser for hele familien?

Her finner du 5 heite tips til aktiviteter:

Singin’ in the rain på Folketeateret!
På med steppeskoene, press smokingen og syng med på den populære sceneadapsjonen av den kjente og kjære musikalfilmen “Singin’ in the Rain!” Verdens mest sette musikalfilm gjennom alle tider er blitt en megasuksess på teaterscenen verden over! 2. September er det premiere på Singin’ in the Rain på Folketeateret i Oslo.

Singin' in the Rain - Folketeateret

Aktuelle forestillinger i høstferien: 1. oktober, 7. oktober og 8. oktober (2 forestillinger)
Billetter og mer informasjon finner du her

Marvel Universe LIVE! på Telenor Arena
Marvel fans, foren dere! Marvel Universe LIVE! SUPERHELTER SAMLES, er en unik og episk forestilling der du som sitter inne i arenaen får oppleve underholdning av en helt annen dimensjon. Bli med å heie frem dine favoritter blant Marvels superhelter når blant andre Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor og Black Widow kjemper mot Loke og Marvels mest skumle skurker i et actionfylt familieshow i Oslo Spektrum!

https://www.youtube.com/watch?v=1dI-SHobau4

Aktuelle forestillinger i høstferien: 7. oktober, 8. oktober (3 forestillinger) og 9. oktober (2 forestillinger)
Billetter og mer informasjon finner du her

Mummitrollet og det usynlige barnet på Oslo Nye Teater
En mørk regnværskveld banker det på døren til Mummifamiliens hus. Utenfor står Too-Tikki, med den lille piken Ninni. Men Ninni er ikke som andre barn. Hun er nemlig usynlig.

I Mummitrollenes forunderlige verden er ikke alt som andre steder og Mummifamilien er ikke helt som vanlige familier. Men Mummidalen er en dal der man er glad for å våkne, og der det er godt å sovne om kvelden. For Ninni, som ikke har blitt pent behandlet av tanten hun bodde hos, er Mummifamilien nettopp hva hun trenger for å bli synlig igjen.
«Hun syns når hun syns» sier Mummimamma. Og med litt ekstra hjelp av en gammel oppskrift om ufeilbarlige huskurer, blir Ninni, en helt vanlig jente, til slutt synlig igjen.

Tove Janssons nydelige fortelling om det usynlige barnet hadde premiere i 2015 og tas nå opp igjen, til stor glede for små og store. Forestillingen varer i ca. 45 minutter.

Mummitrollet OSLONYE

Aktuelle forestillinger i høstferien: 1. og 3. oktober
Billetter og mer informasjon finner du her

Opplev Freialand
I høstferien åpner Freia for omvisning i deres opplevelsessenter på Rodeløkka i Oslo. Under omvisningen får du støpe din egen melkesjokolade, se sjokoladeproduksjonen inne i fabrikken og lære mer om Norges lengste og mest spennende sjokoladehistorie.

Det vil bli delt ut smaksprøver underveis. OBS! 10 års aldersgrense.

Bli med på sjokoladebesøk i Freialand!

Billetter og mer informasjon finner du her

Karius og Baktus på Oslo Nye Teater
Med sjarm og iver hamrer Karius og Baktus seg til rette i Jens sin tanngard. Ikke bare slurver gutten med tannpussen, men han inntar også store mengder loff med sirup på; det beste Karius og Baktus vet!  Men idyllen varer ikke evig. En dag besøker Jens tannlegen og Karius og Baktus må måle krefter med tannlegeboret.  Da mor minner Jens om tannpussen, er det at tanntrollene ytrer de sagnomsuste ordene: – Ikke gjør som mora di sier, Jens!

Karius og Baktus ble skrevet på 1940-tallet, til fryd for mange og til skrekk og advarsel for de som slurvet med tannpussen. Fortellingen har beholdt sin popularitet i mer enn 60 år, ikke minst takket være Thorbjørn Egners rike bokillustrasjoner og Ivo Caprinos velkjente dukkefilm. Forestillingen varer i ca. 35 minutter.

Karius og Baktus - Oslo Nye Teater

Aktuelle forestillinger i høstferien: 1. oktober, 5. oktober, 8. oktober
Billetter og mer informasjon finner du her

Fant du ikke noe som falt i smak her? På ticketmaster.no finner du hundrevis av andre arrangementer som kanskje passer deg bedre 🙂

GOD HØSTFERIE!