Nyheter

🧡Konserthøsten på SALT 🧡

De syv scenene på SALT art & music er fylt til randen med konserter, impro, teater, stand-up og mer hver dag. På konsertprogrammet i høst finner man storkonserter med de mest fremadstormende popartistene og rockebandene, intimkonserter med nye og spennende jazzmusikere og alt innimellom.

SALT i høstdrakt er fyr i peisen, bålpanner og oppvarmede saunaer med DJ-er i helgene. Her kan man kombinere konsert- og kulturopplevelser med et besøk i storsaunaene, eller kanskje til og med starte kvelden i privatsauna med vennegjengen. Finnes det noen bedre måte å jage bort høstmørket? 

Her er noen av konsertene du kan få med deg fremover:

han gaiden 30. oktober

han gaiden er en Oslobasert elektronikatrio som på kort tid har bemerket seg på festivaler og klubbscener i Norge. Trioen leker med vokalharmonier, åpne partier med improvisasjon, dansbare beats samt sårbare tekster fra det unge sinnet. 

Les merKjøp billetter

Toy Savoy 9. desember

Med fengende drømmepop-låter inspirert av barndomshelter som Paul McCartney og Brian Wilson, reiser Toy Savoy gjennom lydlandskap i retning Tame Impala og Melody’s Echo Chamber, i et forsøk på å fange den pussige tilstanden mellom barndomsdrøm og voksen engstelse de selv kjenner seg i til stadighet. 

Les merkjøp billetter

Anna Kajander 16. november

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten, en særegen stemme og slagkraftige tekster, har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter.  Låter som Sabla Fin, Mandag og Forsiktig, har blitt plukket opp av flere musikkelskende anmeldere med lovord om en lysende karriere for den nordnorske sangeren. 

Les merkjøp billetter

Zoologisk hage 11. november

Medlemmene i Zoologisk Hage har alle vidt forskjellige musikalske bakgrunner, og holder på med prosjekter som berører alt fra punk, metall og drum and bass til latin-amerikansk musikk og jazz. Sammen som Zoologisk Hage smeltes disse ulike uttrykkene sammen for å skape et nytt og spennende lydbilde som utfordrer tradisjonelle sjangerbetegnelser.

Les merkjøp billetter

Baklengs Salto 10. november

Baklengs Salto er et Oslo-basert band som spiller fengende og energisk synthpop med norske tekster. I likhet med artister som The Midnight og The 1975, henter de inspirasjon fra 80-tallet, og leverer dansbar pop i en moderne og leken innpakning. Låta Tennis ble plukket opp av P3 i august, og har introdusert bandet til et bredt pop-interessert publikum.

Les merkjøp billetter

Fangst 17. november

Hvordan best beskrive det hektiske og fengslende musikalske lappeteppet som er Fangst? Med medlemmer fra allerede legendariske band som Death By Unga Bunga, og tidligere medlemmer fra Honningbarna og Hvitmalt Gjerde, samt en jazzflyktning fra Manhattan, utstråler de destruktiv sjarm, bøtter med bergensk nonchalanse og en “take no prisoners”-holdning. Har du dannet deg et bilde av hva dette er? Vi overlater resten til bandet.

Les merkjøp billetter

De ubrukelige 9. november

Etter å ha spilt for en utsolgt utescene i juni, kommer De Ubrukelige tilbake til SALT for fullt orkester. De tar nordnorsk råskap inn i parisersalongen, forener det komiske og tragiske med frekkhet og eleganse og vitaliserer norsk visemusikk med sine treffende tekster og lekne arrangementer.

Les merkjøp billetter

Ósk 21. november

Med nylongitar og poetisk engelskspråklig lyrikk i bunnen vever låtskriver Oskar Yazan Mellemsether melankolske lydlandskap, akkompagnert av bratsj, trompet og sparsommelige synther. Det er få musikalske opplevelser som passer bedre i høstskumringen, for de av oss som elsker vár indiefolk.

Les merkjøp billetter

Jenny Zett 22. november

Musikken til Jenny Zett befinner seg i singer/songwriter-landskapet med elementer av mektig, alternativ pop. Med seg har hun sitt faste band, samt en gjeng dyktige, eksterne musikere som dobler antallet musikere på scenen utover i konserten. Det kan forventes å høre Jenny Zett i et nytt og atmosfærisk format denne kvelden.

Les merkjøp billetter

Rikke Normann 18. november

Rikke har lenge vært en av Norges mest ettertraktede vokalister og korister. Hun har turnert Norge og Europa med blant andre Jarle Bernhoft, Sivert Høyem og Amanda Tenfjord. I 2017 ble hun også håndplukket til å synge med John Legend på Nobels Fredspris-utdelingen. På en konsert med Rikke sitter alle følelsene utenpå kroppen og hun skaper en atmosfære hvor det er fritt frem å både gråte og danse.

Les merkjøp billetter