Nyheter

Den magiske sommeren på SALT i Oslo

Velkommen til en musikalsk og spennende sommerfeiring på SALT, i hjertet av Oslo! I hele sommer blir det fantastiske konserter og herlige fester. Her er noe for alle!

Finn billetter

Noen utvalgte høydepunkter i sommer:

  • Erlend Ropstad starter festivalsesongen 2020, mandag 15.juni med utekonsert på Pyramidescenen.
  • Stein Thorleif Bjella har allerede solgt ut 3 konserter på SALT og konsert nr. 4 er snart utsolgt.
  • NO. 4 gjør 4 konserter på SALT fredag 2. juli. Kl. 12.00, 15.00, 18.00 og 21.00
  • Hver lørdag blir det dagfester hvor folk kan danse. Ordninger for å kunne gjennomføre det er på plass. Den første dagfesten «Rituals» med DJ Stine Amundsen er solgt ut. Olle Abstract og celebre gjester presenterer dagfesten «30 år med norsk dansemusikk» og Mutual Intension vil gjeste kaia i sommer.
  • Det blir samefest når den samiske festivalen Márkomeannu inviterer party med KEiiNO
  • Jazz på hovedscenen hver søndag med Hildegunn Øiseth, Holum Trio, Ketil Bjørnstad, Athletic Progressions, Tord Gustavsen.

COVID-19:

Vær vennlig å lese gjennom informasjon rundt smitteverntiltak som arrangør har satt opp. Husk at vi alle har et ansvar for å følge de anbefalte smitteverntiltakene.

SALT har brukt de stengte dagene på å re-designe kulturlandsbyen til en trygg arena, og etterkommer alle kravene fra regjeringen om smittervern.

Dersom du er syk bør du holde deg hjemme. Husk å vaske hender, ha god hostehygiene og hold minst 1 meters avstand til personer rundt deg.
Vi gjør oppmerksom på at arrangør kan få tilgang til kontaktinformasjon til publikum i forbindelse med spørsmål om smittesporing eller eventuell smitte.