Musikk

Twenty One Pilots til Oslo Spektrum

Hitfenomenet Twenty One Pilots legger til høsten ut på en verdensturné nesten uten sidestykket. Europaturnéen inneholder selvfølgelig en dato i Norge. 29. oktober tar de turen til Oslo Spektrum, der de vil fremføre blant annet velkjente radiohits som ”Stressed Out” og ”Ride”.

– Twenty One Pilots er kjent blant arrangører som en av de aller beste live bandene som finnes akkurat nå, og vi er særdeles stolte av å være delaktig i å bringe det vanvittige showet til det norske folk, forteller ansvarlig arrangør hos Friction AS, Mark Vaughan.

Billetter i salg her fredag

Verdensturnéen starter i Mexico City til høsten, og vil etter en runde i både Europa og Nord-Amerika, avsluttes med et smell i Australia og New Zealand. Den etterlengtede verdensturnéen kom på beina kort tid etter at de avsluttet fjorårets utsolgte ”Blurryface Tour”.

twenty one pilots: Stressed Out [OFFICIAL VIDEO]

Vi ble for alvor kjent med duoen her til lands gjennom låta ”Stressed Out”. Den ligger fortsatt stødig på toppen av listene og har komfortable 337 millioner streams på Spotify, og etterfølges nå av nytt hitmateriale, nemlig låta ”Ride”.  Allerede har ”Ride” oppnådd 69 millioner streams på Spotify, og musikkvideoen har over 40 millioner views på Youtube. Samtidig har duen mottatt hele fire nominasjoner fra årets Billboard Awards, blant annet for ”Top Rock Album”, og selvfølgelig ”Top Rock Song”.

Priser
Sitteplass: 460,-
Ståplass: 460,-
Inkludert 35,- i billettavgift

Billetter kommer i salg fredag 13. Mai kl. 09:00