Musikk

Rockefellers desember/januarprogram!

Er du på utkikk etter opplevelser å fylle kalenderen din med? Look no further! Rockefeller har sluppet sitt program for desember/januar, og vi har plukket ut syv konserter som er verdt å sjekke ut.

GoldLink, mandag 2. desember på Rockefeller

Mannen bak monsterhiten «Crew», gjør sin første klubbkonsert på Rockefeller etter å ha forgylt Kadetten i fjor. Endelig får Oslo oppleve den energiske og karismatiske artisten i sitt rette element – det blir en ellevill fest.

Billetter her

 

Hot Chip, søndag 15. desember på Rockefeller

Rydd dansegulvet! Hot Chip er tilbake med sin magiske miks av eufori og melankoli. Gruppen kom med sitt sjuende album «A Bath Full of Ecstasy» i sommer, med fargerike melodier og dunkende elektroniske poprytmer. Vi er mer enn klare og rigger klart til en festkveld 15. desember!

Billetter her

 

Oslo Ess + Erlend Ropstad (ekstrakonsert), torsdag 19. desember på Rockefeller

Det finnes ikke noe bedre enn å starte julen med selveste Oslo Ess! Konsertene har blitt en tradisjon for både bandet og publikum, og selger ut på rekordtid. Bandet tar alltid med seg utvalgte venner i ryggen og lager en helaften for frosne rockehjerter. Som alltid åpner kvelden med akustisk konsert med Oslo Ess – med begrenset antall billetter. Velkommen til årets råeste juletradisjon, du er herved invitert!

Billetter her

 

Tommy Tee presenterer: Norske Byggeklosser 20 år (ekstrakonsert), lørdag 4. januar på Rockefeller

Tommy Tee trenger ingen introduksjon, men det får han likevel når han nå feirer at det er 20 år siden T.P. Allstars slapp klassikeren «Norske Byggeklosser». Tee Productions var norsk raps første stjerner, og mange vil si at de nesten var den første bølgen av norsk rap helt på egen hånd. Denne kvelden tar vi en nostalgitrip med en gjeng artister som ikke har stått på samme scene på mange år. Kommer T.P. Allstars rappellerende ned fra taket? Tiden vil vise, men dette blir mer enn sikkert en historisk kveld.

Billetter her

 

Pom Poko, fredag 17. januar på Rockefeller

Etter å ha signert med Bella Union rett før sommeren 2018, og stadig bemerket seg med sine merkverdige liveshow både i Norge og internasjonalt, slapp Pom Poko endelig debutalbumet «Birthday» i februar – og det til stående ovasjoner. Bandet sier selv «dette blir vår første egne konsert i Oslo på over to år og vi gleder oss skikkelig mye. I tillegg er det jo veldig stas at vi får spille på selveste Rockefeller. Kom! Vi lover at det blir en ellevill kveld».

Billetter her

 

Nitzer Ebb, søndag 26. januar på Rockefeller 

Nitzer Ebb er et av de mest innflytelsesrike bandene innen elektronisk musikk. Gjennom 30 år har de vært pilarer på den britiske EBM-scenen, og nå er kultbandet endelig tilbake. Gå ikke glipp av denne leksjonen i musikkhistorie!

Billetter her

 

The Good The Bad and The Zugly, fredag 31. januar på Rockefeller

Etter tre utsolgte konserter på John Dee i 2018 tar nå The Good The Bad and The Zugly steget opp i Oslos storstue, Rockefeller. Bandets tredje studioalbum «Misantropical House» ble mottatt med rugende jubel, og med femmer på terningen hos blant annet Dagbladet og VG ble dette en spektakulær oppfølger til de suksessrike albumene «Anti World Music» og «Hadeland Harcore». Bandet mottok også i 2019 spellemannsprisen i kategorien rock.

Billetter her