Musikk

Legendariske Journey til Norge i juni med special guests Stage Dolls og Return.

Denne gavepakken av en lineup inntar Oslo Spektrum 9. juni til glede for nye og gamle fans.

Les mer

JOURNEY er et av de mest populære amerikanske rockebandene gjennom tidene, og står bak noen av de mest kjente sangene innen moderne musikk. Siden starten i San Francisco i 1973, kan de skryte av 19 Topp 40-singler og 25 gull- og platinaalbum. The Greatest Hits-albumet er sertifisert 15 ganger platina, og bringer Journey inn i eliteklubben av diamantsertifiserte innehavere.

De er kjent for blant annet sine hits «Don’t Stop Believin», «Faithfully», «Any Way You Want It» og «Wheel in the Sky», og har også mottatt en rekke utmerkelser. Bandet, som fortsatt turnerer for å sørge for at fansen aldri stop believin’, fikk en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2005, ble valgt inn i Hollywood Bowl Hall of Fame i 2015 og Rock and Roll Hall of Fame i 2017. Bandet har også vært emnet for en dokumentarfilm, «Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey», som ble utgitt i 2012.

Torstein Flakne og kompani i Stage Dolls leverer en hitparade med «Love Don’t Bother Me», «Hard To Say Goodbye», «Love Cries» + mange flere i Oslo Spektrum i juni! Sistnevnte låt nådde en imponerende 3.-plass på Billboard Rock Charts på 80-tallet.

I desember solgte de ut Trondheim Spektrum med sin 40-års jubileumskonsert.

Return fra Hedemark ble dannet i 1980 og vant NRKs rockemønstring med låten «Sheila» i 1985. I løpet at åtte og nittitallet ga de ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eksemplarer. Med albumet Best of Return fikk de en ny vår på 2000-tallet og turneer fortsatt jevnlig! Med over 100 000 månetlige lyttere av hitlåtene «Bye Bye Johnny, «Sing Me A Song, «To The Top» og Change The Attitude» har en ny generasjon oppdaget og omfavnet rockebandet.  

Vi gleder oss til en helkveld med power-ballader 5480 dager etter de sist spilte i Oslo!

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.