Musikk

Oslo World Music Festival 2016

 OSLO WORLD MUSIC FESTIVAL

MER ENN 300 ARTISTER FRA OVER 30 LAND
 OSLO SENTRUM FRA 1. – 6. NOVEMBER

Billetter til finner du her


Årets festival 2016

Oslo World Music Festival er inne i sitt 23. år, og går av stabelen fra 1. til 6. november. Disse seks dagene kan du oppleve mer enn 300 artister fra hele verden på mer enn 16 ulike scener i Oslo. Det blir alt fra flamenco, soul og fado til elektronika, hip hop og ørkenblues.

Vi møtte festivalsjef Alexandra Archetti Stølen på Sentralen i Oslo, en av festivalens scener, hvor hun fortalte litt om hva man kan forvente seg av årets festival. Ta en titt i videoen under.

Oslo World Music Festival 2016
 

Bakgrunn
Oslo World Music Festival presenterer musikk fra hele verden, med hovedfokus på Asia, Afrika og Latin-Amerika. Festivalens formål er å drive en årlig musikkfestival med høy kunstnerisk kvalitet og samfunnsmessig brodd og har en ambisjon om å nå ut til et bredt, musikkelskende og nysgjerrig publikum hvor alle er velkomne!

I dag fremstår festivalen som den fremste verdensmusikkfestivalen – ikke bare i Norge, men i Norden og Europa. Festivalen ble blant annet i 2015, for sjette år på rad, kåret til å være blant de 25 beste internasjonale festivalene i verden av det britiske musikkmagasinet Songlines.

Alexandra kom også med noen anbefalinger til hvilke artister du bør sjekke ut i løpet av årets festival.

Oslo World Music Festival 2016 - Hva bør man få med seg?

Billetter til finner du her