Musikk

Olavsfest med fem knallkonserter i Borggården 🏰

Olavsfest slipper nå alle sommerens konserter i magiske Borggården, der du kan oppleve Carola, Ane Brun, Bjørn Tomren og flere andre.

01.08: Carola i «Maria Magdalena»

Den svenske superstjernen Carola kommer til Trondheim og Olavsfest i sommer! I mektige omgivelser i Borggården vil hun synge tittelrollen i det nyskrevne syngespillet «Maria Magdalena». Urpremiere i Borggården!

21.07: Ane Brun

Ane Brun har gjennom snart 20 år markert seg som en av Norges beste, mest originale og kompromissløse artister. Nå vil hun skape en uforglemmelig sommerkveld i Borggården.

02.08: Bjørn Tomren

Bjørn Tomren gikk fra å være kultartist til å sjarmere og imponere hele Norge under «Stjernekamp». Han er en artist med unik formidlingsevne, enten det handler om jodling, strupesang, jazz, rock eller americana.

29.07: Allsang i Borggården

Allsangen i Borggården er en kjent og kjær tradisjon under Olavsfest. Konferansier Haddy Njie leder en rekke gjesteartister og publikum gjennom et variert og stemningsfullt repertoar.

30.07: Rasmus og Verdens Beste Sommershow

Endelig kan gullguttene i Rasmus og Verdens Beste Band underholde barn i alle aldre i Borggården igjen. Kjenner vi gjengen rett, blir det både latter, ettertanke, dansing – og overraskelser!

I tillegg kommer legenden Björk sammen med Trondheimsolistene, det britiske stjerneskuddet Kae Tempest og et rikt og spennende program. Les mer her om årets artister!