Musikk

Olavsfest med fem knallkonserter i BorggĂ„rden 🏰

Olavsfest slipper nÄ alle sommerens konserter i magiske BorggÄrden, der du kan oppleve Carola, Ane Brun, BjÞrn Tomren og flere andre.

01.08: Carola i «Maria Magdalena»

Den svenske superstjernen Carola kommer til Trondheim og Olavsfest i sommer! I mektige omgivelser i BorggÄrden vil hun synge tittelrollen i det nyskrevne syngespillet «Maria Magdalena». Urpremiere i BorggÄrden!

21.07: Ane Brun

Ane Brun har gjennom snart 20 Är markert seg som en av Norges beste, mest originale og kompromisslÞse artister. NÄ vil hun skape en uforglemmelig sommerkveld i BorggÄrden.

02.08: BjĂžrn Tomren

BjÞrn Tomren gikk fra Ä vÊre kultartist til Ä sjarmere og imponere hele Norge under «Stjernekamp». Han er en artist med unik formidlingsevne, enten det handler om jodling, strupesang, jazz, rock eller americana.

29.07: Allsang i BorggÄrden

Allsangen i BorggÄrden er en kjent og kjÊr tradisjon under Olavsfest. Konferansier Haddy Njie leder en rekke gjesteartister og publikum gjennom et variert og stemningsfullt repertoar.

30.07: Rasmus og Verdens Beste Sommershow

Endelig kan gullguttene i Rasmus og Verdens Beste Band underholde barn i alle aldre i BorggĂ„rden igjen. Kjenner vi gjengen rett, blir det bĂ„de latter, ettertanke, dansing – og overraskelser!

I tillegg kommer legenden Björk sammen med Trondheimsolistene, det britiske stjerneskuddet Kae Tempest og et rikt og spennende program. Les mer her om Ă„rets artister!