Musikk

Norwegian Wood 2017

Norwegian Wood 2017

Norwegian Wood byr på en av Oslos mest stemningsfulle musikkopplevelser! I år har de en imponerende lineup med noen av de største og beste artistene vi har å by på Norge! Festivalen er tilbake i velkjent format, nemlig tre fullpakkede dager med konserter ved Frognerbadet. Her er noen av høydepunktene vi gleder oss til å oppleve live.

Billettene er ute NÅ bit.ly/2mPPpsE

Susanne Sundfør

Da Susanne slapp sitt forrige album, «Ten Love Songs», ble hun solidifisert som en av våre desidert største musikalske stjerner. Med den mektige produksjonen og hennes unike vokal er hun en liveartist helt utenom det vanlige!

Susanne Sundfør - Delirious Live on Skavlan | SVT/NRK/Skavlan

DeLillos

Det blir da ikke mer sommerstemning en DeLillos ved Frognerbadet? Med uendelig mange klassikere blir det garantert livlig når dette tidløse norske bandet går på scenen. «Neste Sommer» live kan jo ikke gå feil!

DeLillos - Neste Sommer

Klovner I Kamp

Klovner I Kamp disker opp med hardtslående of fengende hiphop! Vi er så glade for at de aldri gir seg, selv med flere «avskjedskonserter» i ryggen. De skaper alltid liv når de spiller live, og er et band man virkelig må oppleve!

https://www.youtube.com/watch?v=dMBgx4NG0VU

OnkelP og de fjerne slektningene

Når OnklP slår seg sammen med Oslo Ess blir resultatet en beinhard blanding av rap og melodiøs rock. De synger om alt fra kjærlighet til dop, og de leverer energiske og engasjernede liveopptredener!

OnklP & De Fjerne Slektningene - Styggen på ryggen

I tillegg til disse kommer også Kari Bremnes, Raga Rockers, Oslo Ess, Jaga Jazzis + flere!

Har du latt deg friste av all denne fantastiske musikken? Da er det bare å skaffe seg billetter her bit.ly/2mPPpsE