Musikk

Festivalguide 2017

 


Bergenfest

Hvor: Bergenhus festning, Bergen
Når: 14.-17. juni
Kjøp billetter

Ellie Goulding, Zara Larsson, Sigrid, Passenger og Karpe Diem er bare få avmange talentfulle artister som gjester Bergenfest i år. Ta turen til Vestlandets største musikkfestival for å oppleve store nasjonale og internasjonale stjerner.

 

Se full oversikt over artister her


Norwegian Wood
Hvor: Frognerbadet, Oslo
Når: 15.-17. juni
Kjøp billetter

En av Norges ledende og lengstlevende rockefestivaler har masse bra på tapeten, og i år fyller de hele 25 år! deLillos, Oslo Ess, Klovner i kamp, Raga Rockers og Anna of The North er noen av godbitene. I tillegg skal festivalen hedre Jimi Hendrix-albumet Are you Experienced. Albumet, som er et av rockehistoriens største album, har i år 50-årsjubileum. I den anledning lar Norwegian Wood en rekke gitarister spille sine tolkninger av albumet.

 

Se full oversikt over artister her.


Tons of Rock
Hvor: Fredriksten Festning, Halden
Når: 22. – 24. juni
Kjøp billetter

Tons of Rock er Norges største festival for rock og metal, og har siden oppstarten i 2013 funnet sted på Fredriksten Festning i Halden. Her får man en god blanding av de kjente, store bandene og de mindre som kan bruke festivalen som et springbrett videre. I år står blant annet Blink-182, Slayer, Black Debbath, og Five finger death punch på scenen.

Se full oversikt over artister her.

 


Piknik i Parken
Hvor: Vigeland-museet, Oslo
Når: 22.-24. juni
Kjøp billetter

Sol, sommer og piknik i parken! Ta med deg dine beste venner, brett ut pleddet på gresset, og nyt god mat og drikke mens dere hører på bra musikk. I år kommer blant annet Father John Misty, First Aid Kit, Solange og Ingrid Olava. 

Se full oversikt over artister her.

 


Palmesus
Hvor: Bystranda, Kristiansand
Når: 30. juni – 01. juli
Ingen ledige billetter

Palmesus er Skandinavias største strandfest. Hver sommer har tusenvis av mennesker samlet seg på Bystranda midt i Kristiansand sentrumfor å oppleve Norges beste fest! Se for deg kombinasjonen av musikk, sommer, landets fineste sandstrand og folk som utelukkende er ute etter å ha det gøy. Dette har vist seg å være oppskriften på suksess. Artister som The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Gabrielle, Seeb, Veronica Maggio og Zara Larsson kommer. Denne festivalen er veldig populær, og dessverre alt utsolgt. 


Stavernfestivalen
Hvor:
Stavern
Når: 6.-8 juli
Kjøp billetter

Stavernfestivalen har en fantastisk line-up! Kygo, Highasakite, Karpe Diem og Cezinando vil ta turen til Stavern i år, sammen med blant annet CC Cowboys, Klovner i kamp og Postgirobygget. Det blir nesten ikke bedre enn tonene til «idyll» en norsk sommerkveld på festival.

Se full oversikt over artister her. 

 


Skral
Hvor: Groos, Grimstad
Når: 11.-12. juli
Billetter

Norges koseligste festival! Med sørlandske vibber et steinkast fra vannkanten i kombinasjon med bra musikk, er dette nødt til å bli helt fantastisk. Det blir livemusikk, camp og handlegate. Av artister er Karpe Diem, Tom Odell, Sean Paul og Max Jury.

Se full oversikt over artister her.

 


 

Slottsfjell
Hvor: Slottsfjell, Tønsberg
Når: 12.-15. juli
Kjøp billetter

Astrid S, Gabrielle, Aurora, Veronica Maggio, Paramore, Turbonegro, Matoma og Tove Lokommer, og det burde du også! Slottsfjell blir arrangert hvert år i Tønsberg, og finner sted i nydelige omgivelser blant ruinere av middelalderfestningen Tunsberghus på Slottsfjellet og området rundt. I tillegg avholdes det konserter andre steder i byen.

Se full oversikt over artister her

 


Bukta – Tromsø Open Air Festival
Hvor: Tromsø
Når: 20.-22. juli
Billetter

Rock, øl og sjømat – en uslåelig kombo! Bukta har hver midtsommer siden 2004 gledet publikum med både norske artister og store internasjonale stjerner. Highasakite, Ane Brun, Honningbarna, Alice Cooper og Turboneger er blant artistene som kommer til Tromsø.

Se full oversikt over artister her. 

 


Trollrock
Hvor: Beitostølen Skistadion
Når: 27.-30 juli
Kjøp billetter

Trollrock er en friluftsfestival i spektakulære omgivelser på Beitostølen. Den beste musikken kombineres med fantastisk natur, utallige aktivitetstilbud, komfortable overnattingsmuligheter, kulinariske opplevelser og unik atmosfære. Av artister kan de friste med blant annet The Cranberries, Amy Macdonald, Cezinando, Hjerteslag, Oslo Ess, Kvelertak, Jaa9 og OnklP, Helbillies og Vazelina Bilopphøggers. 


Olavsfestdagene 
Hvor: Trondheim
Når: 28. juli – 5. august
Kjøp billetter

Rundt Olsok-tider hvert år fyller Olavsfestdagene Trondheim med fest og folkeliv, konserter, foredrag, gudstjenester, gratisarrangementer m.m. One Night With Stargate, VAMP, Rosanne Cash og Daniel Lanois er klare for noen herlige dager i Trondheim.

Mer informasjon

 


Øya
Hvor: Tøyenparken, Oslo
Når: 8.-12. august
Kjøp billetter

Lana Del Rey, Lars Vaular, Cashmere Cat, Sigrid, Ryan Adams og flere dukker opp i Oslo i august! Øya har opp gjennom sin tid utmerket seg som en av landets største og beste festivaler. Før ble festivalen holdt i Middelalderparken, men ble i 2015 flyttet til Tøyenparken. Her han man alt fra små up and coming band til store headlinere.

 

Se full oversikt over artister her


Findings Festival
Hvor: Bislett Stadion
Når: 18. -19. august
Kjøp billetter

Bislett Stadion blir fylt med mennesker og bra musikk i august! Karpe Diem kommer, Cezinandokommer, Matoma, Alan Walker, Julie Bergan og Tiësto kommer! Dette er en helt rå musikkopplevelse midt i Oslo, og som absolutt er verdt et besøk.

Se full oversikt over artister her

 


Rakettnatt
Hvor: Stortorget, Tromsø
Når: 25.-26. august
Kjøp Billetter

Rakettnatt har på kort tid blitt et av de mest etterlengtede kulturarrangementene i Norge. MIA, Sondre Justad, Gabrielle, Julie Bergan og Sigrid er bekreftet til RakettNatt i august. Festivalen lover to utenomjordiske sensommernetter i ishavsbyen Tromsø.

Mer informasjon

 


Sarpsborgfestivalen
Hvor: Kulåsparken, Sarpsborg
Når: 1.-2. september
Kjøp billetter

Sarpsborgfestivalen er Østfolds nyeste folkefest! Highasakite, Åge Aleksandersen, Postgirobygget, Maria Mena, Julie Bergan og flere står på scenen i Sarpsborg. I tillegg er det eget familiearrangement på dagtid lørdag, kalt Parkfesten. Dit kommer blant annet Freddy Kalasfor å lage god stemning! Flere artister vil bli bekreftet i nær fremtid.

Se full oversikt over artister her

 


God festivalsommer! ☀️