Musikk

Melodi Grand Prix feirer jubileum med gullbilletter!

Melodi Grand Prix går av stabelen 14. mars og jubilanten feirer med eksklusive Gullbilletter!

Det er i 2015 seksti år siden Eurovision Song Contest ble arrangert for første gang og Kringkastingsorkesteret er innhentet for å markere jubileet. Nytt av året, er at du også kan sikre deg gullbilletter.

Gullbilletter

Klokken 09.00 tirsdag morgen legges det ut et begrenset antall gullbilletter før det ordinære salget.
Gullbillettene gir deg ekstra gode seter og du får to plasser til prisen av én! (Kun 330 kroner totalt) Det betyr at du kan overraske en god venn med en skikkelig festkveld!

Gullbilletter kan du finne her.

Det ordinære salget starter senere, så om du vil sikre deg billetter allerede nå er gullbillett gull verdt.

Storstilt feiring

– I tillegg til Eurovisionens 60-årsjubileum, er det denne gang 30 år siden Bobbysocks vant den internasjonale finalen med La det swinge og 20 år siden Secret Garden gikk til topps med Nocturne. Alt dette vil vi feire! Vi inviterer til en stor fest i Oslos storstue med Kringkastingsorkesteret og ti gode artister, sier prosjektleder i NRK Underholdning, Stian Malme.

 

Melodi Grand Prix går av stabelen 14. mars og  da skal det norske folk stemme frem melodien og artisten som skal representere Norge i Østerrike. Sendingen vises direkte på NRK1.

Se fjorårets vinner Carl Espen med Silent Storm

Carl Espen - Silent Storm

 

Kringkastringsorkestret

Kringkastingsorkesteret var med Melodi Grand Prix i Norge fra starten. Artister som Nora Brockstedt, Åse Kleveland og Kirstie Sparboe har alle vunnet den nasjonale finalen med NRKs eget orkester i ryggen. Derfor er det ekstra stor stas å feire jubilanten på et slik ærverdig vis.

 

Det blir lagt ut et begrenset antall Gullbilletter til showet i dag kl 09.

De ti artistene som skal delta offentliggjøres januar 2015.