Musikk

Lukas Graham til Norge 💙

Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years» legger til hÞsten ut pÄ en massiv Europa-turné bestÄende av 23 datoer.

Billetter i salg fredag

Lukas Graham strakte seg mot stjernene – og fikk tak i dem – med den internasjoanle utgaven av sitt selvtittulerte debutalbum i 2016. Den tre ganger GRAMMY-nominerte hitsingelen «7 Years» var blant de fĂžrste 25 sangene globalt som passerte 1 milliard streams pĂ„ Spotify og banet veien for en verdensomspennende dansk popsensasjon med over 25 millioner solgte album sendte Lukas Graham til utsolgte turneer verden over.

Tro det eller ei, men bandets forrige Europaturné var tilbake i 2017. Med pandemien bak seg og fÞr utgivelsen av sitt nye album, kan Lukas Graham endelig annonsere sin fÞrste headlinerturné i Europa pÄ fem Är:

“THE PINK TOUR”

– Mine damer og herrer! Det er alt for lenge sien sist og vi kunne ikke vĂŠrt med entusiastisk over Ă„ dele disse fantastiske nyhetene om at detten hĂžsten skal vi endelig pĂ„ turnĂ© i Europa. Vi tar med oss nye sanger og nydelige Ăžyeblikk Ă„ dele og vi kan ikke vente med Ă„ feste sammen med dere og synge sammen til alle de sangene dere allerede elsker og kjenner sĂ„ godt, forteller Lukas Forchhammer

Med hitlÄter som «Mama Said», «YouŽre Not There», og «Drunk in the Morning» har Lukas Graham toppet single og radiolister siden gjennombruddet i 2016. «Love Someone» fra den pÄfÞlgende tredje albumet var et gigantisk comeback for kÞbenhavneren som ble belÞnnet med platina-utmerkelse i hele 18 land!

Lukas Graham ferdigstiller for tiden innspillingen av sitt etterlengtede 4. studioalbum.

The Pink Tour

Sentrum Scene – 6. oktober

USF Verftet – 7. oktober

Caledonien Hall – 25. november