Musikk

Cloud Nine Festival – vinn billetter til festivalen!

Det er dagen før dagen. Nå er Kygods debutalbum Cloud Nine endelig ute. Kygos egen festival «Cloud Nine Festival» i Bergen er for lengst utsolgt. Men nå får du muligheten til å vinne to billetter!

Les også: Fire nye slipp til Cloud Nine Festival

Det har blitt påstått at det er umulig å danse til Kygo-musikk (se video under). Dette ryktet ønsker vi å avkrefte, men vi trenger DIN hjelp! Hvordan danser du til Kygo? Er du en «fistbumper», en «headbanger», eller har du en helt egen koreografi? Vis oss dine dansemoves, og du kan bli den heldige vinneren av to billetter til Cloud Nine Festival.

Fremdeles ingen som vet hvordan man danser til Kygo

Dette må du gjøre:

  1. Legg til @ticketmasterno på snapchat (du kan scanne snapkoden under)
  2. Film hvordan du danser til en av Kygos låter
  3. Merk din snapchatvideo med ditt brukernavn (Viktig!)
  4. Snap videoen til oss.

Vinner trekkes onsdag 18. mai. I mellomtiden kan du svinge deg til albumet er ute nå. Lykke til!

Snapchat-blogg

Om Cloud Nine Festival
På Cloud Nine Festival får du oppleve Kygo sammen med syv andre store artister! Disse inkluderer blant annet vokalister fra både gamle og nye Kygo-låter. Festivaldagen er utsolgt, så delta i konkurransen for en mulighet til å dra på kvelden sammen med en venn. Dette blir en stjernespekket aften du ikke ønsker å gå glipp av.

Å arrangere en festival er noe jeg har tenkt på lenge, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å gjøre det enn i Bergen. Cloud Nine Festival skjer i august, og med en variert lineup som kommer snart, blir det forhåpentligvis noe for enhver smak. Jeg er spent og gleder meg veldig, og håper så mange som mulig har lyst til å være en del av denne éndagsfestivalen, sier Kygo selv om prosjektet.

c9Festival_Final_694x345