Musikk

Julens største konserter 🎄✨

Julehøytiden nærmer seg, og med det følger julestemning i musikalsk form 🎁

I tiden fremover fylles kulturhus og kirker landet rundt med vakre og stemningsfulle toner. I den forbindelse har vi laget en liten oversikt over noen av julens største konserter og turneer, og lover julestemning for hele familien.

Stille Natt Hellige Natt // Turné 25. november til 22. desember

Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak og Hans Marius Hoff Mittet tar med seg musikere Tove Kragset og Olav Torget og reiser land og strand med den suksessrike konserten «Stille natt hellige natt». Billetter og oversikt over konsertsteder finner du her.

 

Julenatt // Turné 27. november – 22. desember

Reidun Sæther, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen blir med musikerne Trond Lien og Frøydis Grorud på årets Julenatt-turné. De skal sørge for julestemning i norske kirker i adventstiden, og billetter og datoer finner du her.

 

Desemberstemninger // Turné 19. november – 22. desember

Ole Edvard Antonsen, Stine Hole Ulla og Didrik Solli-Tangen sprer desemberstemninger landet rundt i tiden frem mot jul. Turneen har blitt en hyggelig og stemningsfull tradisjon, og er av mange blitt omtalt som den ultimate julekonserten. Turnéoversikt og billetter finnes her.

 

Nordic Tenors // Turné 23. november – 12. desember

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert setter deg i den rette stemningen. Sammen med sin eminente pianist, Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon. Klikk her for billetter og turnéoversikt.

 

Hannes Julestjerner // Turné 23. november – 20. desember

Hanne Krogh slår virkelig på stortromma når hun i år reiser på juleturne med gjestesolister i ypperste verdensklasse. Amerikanske Tata Vega er anerkjent som en av de største amerikanske soul- og gospelsangere av vår tid, og formidable og morsomme Thomas Ruud von Bülow er blant tidenes beste norske tenorer. Sikre deg billetter her.

 

Kurt Nilsen // Turné 25. november – 22. desember

Julekonsert med Kurt Nilsen er for mange blitt en førjulstradisjon, og i år gjester mannen med den store stemmen Bergen, Stavanger, Lillehammer og Oslo. Juleplaten hans, «Have yourself a merry little christmas», betegnes som en moderne klassiker, og platens repertoar er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning. Billetter finner du her.

 

Dette er bare en brøkdel av alle de flotte julekonsertene som finner sted landet rundt i tiden fremover. Ta en titt på Ticketmaster for å se hva som foregår i din by ✨