Nyheter

Kid Cudi – The INSANO Tour

Den verdenskjente rapperen, skuespilleren og produsenten Kid Cudi kommer endelig tilbake til Norge!

Les mer

I januar slapp han sitt niende album, og nå er han klar for en verdensturné for første gang på mange år. Vi er i ekstase over at han tar turen innom Oslo 25. februar 2025! Ikke nok med det — han tar med seg selveste Pusha T som support.

Scott Mescudi, aka Kid Cudi, hadde sitt gjennombrudd i 2009 med albumet ´Man on the Moon: The End of Day´, med blant annet låter som «Pursuit Of Happiness (Nightmare)» og «Day ´N´ Nite».  

«Endelig vant Norge! Vi gleder oss enormt til å presentere Kid Cudi i Oslo Spektrum som den eneste konserten i Norden. Ekstra stas siden han ikke har vært her siden 2011. Det blir garantert fest i Spektrum 25. februar!» — Peer Osmundsvaag, Promoter All Things Live Norway

Siden har Cleveland-rapperen sluppet fem album, som alle har nådd topp 10 på Billboard 200, og jobbet tett med verdenskjente artister som Kanye West, Kendrick Lamar, Ariana Grande og Justin Timberlake.
 
Kid Cudi er en travel mann, og i tillegg til å toppe hitlistene, har han gjort stor suksess både i kunst- og skuespillerverden. Nylig lanserte han sin debutkolleksjon fra klesmerket Members of the Rage (MOTR) under Paris Fashion Week, og i 2022 slapp han Netflix-serien og albumet ´Entergalactic´ (2022) somnådde topp 13 på Billboard 200. Verdensstjerner som Timothée Chalamet, Jaden Smith, Macaulay Culkin og Teyana Taylor bidro med vokalarbeid til serien. 

Rapperen har tidligere antydet at han skal pensjonere artistnavnet sitt, men til vår glede har han nå ombestemt seg. I januar slapp han albumet ´Insano´ med gjesteartister som Travis Scott, Lil Yachty, Pharell Williams for å nevne noen.

Sist han spilte i Norge var i 2011, da besøkte han Oslo og Bergen. Kid Cudi er kjent for å ha minnerike live-shows og som kunstner selv sparer han heller ikke på det visuelle uttrykket. Med gamle klassikere som «Day ‘N’ Nite», kan publikum forvente seg en Oslo Spektrum-fest vi ikke har sett på mange år!  

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.

Medlemmer av vårt nyhetsbrev får mulighet til forsalg 14.mars