Musikk

«Jeg kommer tilbake før dere vet ordet av det!»

Fanmeldelse av Isac Elliot, Hvalstrandfestivalen

«Isac passet på og sa ifra til publikum at de skulle være forsiktige. «

Skrikende unge tenåringsjenter som har stått klare i flere timer ved scenen der Isac Elliot skal synge, er hva jeg ser da jeg ankommer Hvalstrandfestivalen. De står tettpakket foran scenen, mens foreldre og den litt eldre generasjonen (inkludert meg) setter seg på gressplenen bak. Stemningen er veldig bra lenge før tenåringsidolet har ankommet, og spenningen stiger jo nærmere klokken blir ett. Så skjer det:

"Jeg kommer tilbake før dere vet ordet av det!"

Ett blått lysskimmer over scenen og bandet kommer ut på scenen. En etter en kommer danserne ut og et hav av telefoner blir løftet opp blant de skrikende jentene. Plutselig ser man en gutt i grå hettegenser og knall gule sko komme ut på scenen. Stemningen er ekstatisk! Så begynner første sang.

 

«Dream big»: En utrolig bra sang å åpne showet med! Relevant for mange av disse jentene som får oppfylt sin drøm i dag. Isac synger bra og rent på denne sangen selv om han hopper opp og ned og danser i vei. Publikum synger med.

«Favorite girl«: Denne sangen er jo et frieri til alle jentene i publikum. Sangen var veldig bra live!

«Can’t give up on love»: Denne sangen hadde jeg ikke hørt før, og jeg tror ikke den var så veldig kjent for publikum heller. Det var en fengende sang, men lyden ble litt utydelig.

Så er det en liten pause, med gitarsolo og danserne som var utrolig flinke til å være så unge!

«Let’s lie»: Min nye favoritt! Jeg likte denne sangen veldig godt og den var veldig fengende. Under denne sangen var det også veldig kult bruk av lys på scenen.

«Party Alarm»: Under denne sangen danset hele festivalen, alle aldersgrupper! Det var også en fengende del av refrenget der Isac holdt mikrofonen mot publikum. Etter denne sangen introduserte Isac bandet sitt og danserne.

«First kiss»: Dette var en del av showet der en jente ble tatt opp på scenen for å bli «The first kiss girl» noe som er en tradisjon på Isac Elliot konserter, kanskje med inspirasjon fra Justin Bieber’s «One less lonely girl»? Det var en jente som het Mina som ble tatt opp på scenen og fikk en god klem av Isac mens han sang litt til henne. Utrolig søtt å se på!

Noe som jeg synes var utrolig bra under denne konserten var at Isac passet på og sa ifra til publikum at de skulle være forsiktige. Dette viser at han bryr seg om hvordan fansen har det. Han går også flere ganger ned fra scenen for å ta på fansen og dette skaper med en gang en mer intim showopplevelse.

"Jeg kommer tilbake før dere vet ordet av det!"

«Baby I»: Den nyeste singelen til Isac, som får alle til å synge med! Denne sangen hadde desidert det beste dansenummeret med utrolige kule bevegelser. Jeg synes at Isac hørtes best ut på denne sangen, men ble litt skuffet over at han ikke satset på den høye tonen på slutten.

«New way home»: To ord: «SING ALONG», på denne sangen sang ALLE med! Dette var den første singelen til Isac og den sangen som gjorde Isac Elliot kjent i det hele tatt. Man hører veldig godt at han har fått en mye mørkere og kontrollert stemme og det ser ut til at han føler seg mer komfortabel på scenen i det hele tatt.

Isac avslutter med å si at han elsker fansen sin i Norge og at han er tilbake før vi vet ord av det! Og det kan man trygt si, han kommer tilbake allerede i desember fikk jeg vite av lillesøsteren min i dag.

Alt i alt så var dette en utrolig fin konsertopplevelse, Isac sang, danset og underholdt publikum under hele showet og han skapte skikkelig godstemning på Hvalstrandfestivalen!

Skrevet av fanmelder Marie Ghanavatian (17).

 

(Billettene til Isac Elliot slippes på fredag 09.00 her)