Musikk

Dette bandet spiller releasekonsert på fredag. Hjertebank-faktor!

Frk. Fryd inviterer til releasekonsert fredag 12. september!

 

De tøffe jentene i Frk. Fryd har nettopp sluppet sitt debutalbum «HJERTEBANK», og nå inviterer de til releasekonsert 12. September på Pokalen i Oslo.

 

Bandet, som består av Caroline Ekeli (vokal), Embla Heskestad Jagdum (bass/kor), Elise Andersen (gitar/kor), Julie Enger Børresen (trommer) har spilt sammen i 8 år. Til tross for sin unge alder har de allerede en rekke konserter bak seg, og dette året har vært litt av en reise for de unge jentene fra Stavanger. Frem til i høst har plateinnspilling og festivaler vært i fokus, men nå har de endelig sluppet debutplaten, og vi liker det vi hører!

 

Ruller femmern’
Bandet fikk mye velfortjent oppmerksomhet under årets by:Larm og kom i etterkant med musikkvideoen til singelen «Blod & Honning» som du kan sjekke ut under.
Singelen er tidligere blitt A-listet på NRK P3, og har nærmere 300.000 avspillinger på Spotify. Bandet har også spilt på flere norske festivaler denne sommeren, og GAFFA melder at «Gitarriffet er nok noe av det tøffeste som har kommet fra et norsk band på en stund.»  Aftenbladet, rullet en 5’er for debutplata, og skriver «Dette er musikk du er nødt til å spille høyt.»

De talentfulle jentene har også tidligere blitt tildelt TONOs talentstipend for musikere og låtskrivere.

 

Albumet «HJERTEBANK» ble sluppet 1. september, og i følge P3 ligger låta «Bittert mareritt» allerede som nr. 1. hos WiMP og nr. 3. hos Spotify under «Norsktoppen» denne uken. Altså blant de 30 mest hørte låtene denne uken, det lover godt!

 

Dette blir en kveld fylt med tungbaserte riff og melodiøse refrenger som garantert får deg til å rykke i rockefoten. Vi tar turen, kommer du også på fredag?

 

Hør «HJERTEBANK» her! Hva synes du om den nye plata?

FRK. FRYD - BLOD & HONNING