Musikk

Festivalene du ikke vil gå glipp av!

Det er ikke lenge igjen til festivalsesongen sparkes i gang og vi er vel alle klare for en sommer fylt med musikk, festivalpils og generelt god stemning? I sommer er du garantert å finne en festival med noen du bare se. På flere av festivalene er det internasjonale superstjerner som headliner. Aldri før har vi kunne velge mellom så mange ulike festivaler som nå, og det hele kan bli litt forvirrende. Derfor har vi valgt ut noen festivaler vi mener du burde få med deg i sommer!

Findings  29. – 30. mai

Allerede i slutten av mai er det klart for EDM festivalen Findings på Bislett Stadion med artister som Jessie J, Afrojack, Avicii og Axwell Λ Ingrosso på plakaten. Dette kan ikke bli annet en bra.


Findings2015

Norwegian Wood 10. – 13. juni

I 2015 markerer festivalen hele 24 år! Dette feires med artister som Mark Knopfler, Patti Smith, Tori Amos og Rae Morris. Flere artister vil bli sluppet fortløpende. Ta turen til Frognerparken for å nye musikken med gode venner.

Bergenfest 11. – 14. juni

Bergenfest imponerer med en fantastisk line-up som inkluderer blant annet Sam Smith, Bastille, First Aid Kit, Alt-J og mange, mange flere. Selve festivalen finner sted på Bergenhus festning med flere scener rundt på området. Dette er en festival du ikke vil gå glipp av.

Palmesus 3. – 4. juli

Bli med på årets største strandfest. Når man kombinerer strandfest med konserter kan det ikke bli mye bedre. Med på festen i år er Charli XCX, Fatboy Slim, Steve Aoki, Kygo, Wyclef Jean og Thomas Jack!

Palmesus01

Piknik i parken 26. – 28. juni

Festivalen strekker seg over 3 dager og 4 scener ved Vigeland-museet. Ta med deg gode venner for en helg i parken med favorittartistene dine! Blant de som kommer er Paolo Nutini, James Blake, Passenger og Marit Larsen.

Stavernfestivalen 2. – 4. juli

I Larvik går Stavernfestivalen av stabelen med en utmerket rekke artister. Med seg har de fått artister som legenden Elton John, Pharrell Williams, Big Sean, A$ap Rocky og Highasakite. Vi kan nesten ikke vente til denne festivalen!

Stavernfestivalen

Skral Festival 14. – 15. juli

Den flotte festivalen Skral finner sted i vakre Grimstad. Med seg på laget har de fått flere flotte artister som Röyksopp, D’angelo and the Vanguard, Mew og Hozier, artisten bak monsterhiten «Take Me To Church». Det finnes vel ikke noe bedre enn å tilbringe sommeren på Sørlandet med god musikk?

Øyafestivalen 12. – 15. aug 

Øya er med å markere avslutningen på det vi håper blir en fantastisk sommer, så hvorfor ikke nyte en siste helg med gode venner og herlige konserter. Blant de som kommer til Øya er Beck, Alt-J, Florence + the Machine og Susanne Sundfør.

Skal du på festival i sommer?

 

InstagramButton