Musikk

Store familieopplevelser

Endelig er sommeren her! Det er på tide å stoppe opp i den ellers så hektiske hverdagen, ta seg et (forhåpentligvis) velfortjent pust i bakken, og tilbringe kvalitetstid med de som virkelig betyr noe! I sommer og høst skjer det nemlig utrolig mange morsomme ting for hele familien. Vi har snekret sammen en liten liste over hyggelige ting som passer for store og små.

1. juli – 12. august: Allsang på Grensen

Allsang på Grensen har etterhvert blitt en årlig publikumsfavoritt, og arrangeres nå for niende år på rad. Dette er TV2s storsatsning for sommeren, og lista legges høyt når det kommer til produksjonen av arrangementet.

allsangpagrensen.no

allsangpagrensen.no

 

1. juli – 6. september: Sommerkveld på Oslofjorden

Røm fra storbyens tjas og mas for noen timer i en seilskute! Oslofjorden er fantastisk med sine frodige øyer, uttalige fyr og kjente landemerker. Ombord vil det være buffé, med deilige reker på menyen.

5. juli – 6. september: Sjørøvercruise på Oslofjorden

Ship o’hoi! Her må man komme utkledd som sjørøver! Det er nemlig ikke plass til landkrabber på SS Jomfruen. Dette er en sikker vinner for kidsa!

13. august – 23. august: Cirkus Xanti

Cirkus Xanti er et nytenkende og kreativt samtids-sirkus. Sirkuset gjør hvert arrangement til noe ekstraordinært. I år kan du oppleve Cirkus Xanti i Thorsovparken i Oslo.

http://www.cirkusxanti.no/arkiv/

http://www.cirkusxanti.no/arkiv/

 

2. september – 16. oktober: Bukkene Bruse På Badeland

Med utgangspunkt i det klassiske eventyret om Bukkene Bruse, og basert på boken med samme navn, kommer nå Bukkene Bruse På Badeland som dukketeater. Dette er en morsom nytolkning av den kjente fortellingen, som lett appellerer til dagens yngre garde.

oslonye.no

oslonye.no

                                                           

17. september – 25. oktober: Mary Poppins

En av tidenes mest populære Disney-filmer gjennom tidene gjenoppstår som musikal. Mary Poppins er og forblir en publikumsfavoritt. Forestillingen passer for folk i alle aldre, så her er det bare å dra med seg hele familien.        

Mary Poppins - Folketeateret høsten 2015

Tilbudene er mange, så her er det bare å forsyne seg og ta med familien på store opplevelser 🙂