Musikk

Drake til Norge!

DRAKE

‘THE BOY MEETS WORLD TOUR’
 TELENOR ARENA – 5. MARS

Etter den høyst suksessfulle USA-turnéen ’Summer Sixteen’, kan i dag den Grammy-vinnende og platinumsertifiserte artisten Drake offentliggjøre sin kommende Europa-turné -’The Boy Meets World Tour’. Turnéen starter med to kvelder i Amsterdams Ziggo Dome, før turnéen går videre til O2 i London hvor det skal avholdes hele seks konserter. Videre følger konserter i Irland, Tyskland, Belgia, Sverige, Danmark og Frankrike.

Norge og Telenor Arena står for tur søndag 5. mars.
Billettsalget starter fredag 14. oktober, kl. 09:00.
 

Drake - Hotline Bling

Drake har vokst frem og posisjonert seg som en av de største pionerer innen den kreative industri, og nylig ble han den første artisten i verden til å overgå hele 1 milliard streams hos Appel Music med låten sin ”Views”. Han holder rekorden for flest antall nummer én-hits på Billboard R&B/Hip Hop Chart og han selger ut arena på arena verden over. Drake innehar massiv innflytelse innen hip-hop og populærkulturen, og han fortsetter å skape og dominere på verdensbasis.

Priser
Ståplass 590 inkl. avgift
Sitteplass 590 (I-J-K) , 690 (M-L-F-G-H) inkl. avgift

Salkart for konserten

endelig-salkart-as

Ved dette arrangementet vil følgende innganger være i bruk: 5, 8, 9, 10, 14, 15. For gulvplassene vil inngang 9 og 14 være i bruk. Det vil ikke være mulig å benytte seg av en annen inngang enn det som står på billetten din med mindre annet blir opplyst.