Musikk

DAGNY INNTAR OSLO SPEKTRUM LØRDAG 18. NOVEMBER!

«Jeg har hele tiden tenkt at når jeg er 80 år og ser tilbake på livet så er det å spille i Oslo Spektrum en av de største øyeblikkene og milepælene – og nå skjer det!» Sier Dagny.

Billetter i salg fredag 28. april kl. 10.00

Med som support i Spektrum har Dagny popkometen og gudbrandsdølingen, Synne Vo!                            

Dagny tok Norge og verden med storm i 2016 med låten «Backbeat» og har i årene etter levert publikumsfavoritter som «Love You Like That», «Drink About», «Fools Gold», «Wearing Nothing» for å nevne noen.

I 2020 slapp hun debutalbumet ’Strangers / Lovers’ til strålende kritikker. Den første singelen ’Come Over’ ble fulgt opp med mega hiten «Somebody» som vant Årets Låt på P3 Gull. Da 2020 var over kunne man konstatere at begge singlene var de to mest spilte låtene på norsk radio, av en norsk artist, låta var også mest spilt i 2021.

Få artister har satt et så sterkt avtrykk som Dagny de siste årene!

Hun startet festivalsommeren i fjor med et glitrende, gledefylt stykke indiepop, BRIGHTSIDER. Inspirert av de med medfødt evne til å alltid se på den lyse siden av livet, selv i de mest krevende situasjoner – beskriver Dagny hvordan hun selv, gjennom en periode med små nye impulser og ytre stimuli, følte en trang til å skape et rom for å drømme og se frem til det aller beste livet har å by på.

Deretter fulgte hun opp med HIGHS & LOWS, en personlig sang som handler om ubetinget kjærlighet – om å stadig stå ved noens side gjennom alle oppturer og nedturer, alt det enkle og utfordrende. Senere samme høst samarbeidet hun på KYGOs siste album med låten LONELY TOGETHER.

Til dags dato har Dagny opptrådt på over 35 internasjonale sommerfestivaler – inkludert Isle of White, The Great Escape og British Summer Time på Hyde Park – og gjennomført hundrevis av konserter.

Dagny er kjent som en energisk liveartist med smittende energi og oppløftende opptredener på scenen. Hun fortsetter å utvikle liveshowet både lydmessig og visuelt – hun flytter alltid grenser og setter alltid opplevelsen til fansen først.

«Etter 15 fantastiske år rundt omkring på festivaler, venuer, barer, kafeer, stuer og båter, har jeg bestemt meg for å spille et sted jeg aldri har spilt før – OSLO SPEKTRUM!

Dette skjer den 18. november og jeg er SÅ SPENT. Det blir en feiring som jeg håper du vil ta del i.»  – Dagny

For tiden jobber hun med ny musikk og showet i Spektrum blir hennes eneste headliner-konsert i år og en feiring av de ikoniske hitlåtene hun har levert oss til nå! Det er på høy tid at denne internasjonale stjernen tar steget opp, på hjemmebane, og inn i Oslos storstue – Spektrum.