Musikk

Blink 182 til Norge for første gang!

Gladpunk-bandet Blink-182 fra California skal til sommeren, spille sin første konsert i Norge noensinne – og den skal finne sted på Tons of Rock i Halden torsdag 22. juni!

Blink-182 startet som et garageband i 1992 og siden den gang har de gitt ut syv studioalbum som til sammen har gjort bandmedlemmene til multimilionselgende poppunk-stjerner. Bandet er uten tvil mest kjent for låtene ”All the Small Things” fra 1999 og for ”Miss You” fra 2003. Tidligere i år slapp de albumet ”California” som gled inn på førsteplassen til US Billboard og som Rolling Stone Magazine gav hele 4,5 av 5 stjerner.

Nekter å fly
Bandets legendariske trommelsager, Travis Barker har hatt flyskrekk siden han overlevde et flykrasj i på Columbia Airport i South Carolina i 2008 – men han lar det ikke stoppe ham fra å kunne komme til Halden og Tons of Rock.

­– Jeg skal kjøre båt i ti dager i forbindelse med turneen, løpe halvannen time hver dag, og ta med meg et mobilt studio med trommer slik at jeg også kan spille et par timer om dagen. Uttaler Travis Barker.

Nytt bandmedlem
Mye har skjedd siden bandet herjet hitlistene på 90- og tidlig 2000-tallet. De har blant annet utgitt flere album og fått ny gitarist. I begynnelsen av 2015 sluttet Tom DeLonge, og Matt Skiba tok over. Skiba både synger og spiller gitar, og i tillegg til Blink-182 og soloprosjekter har han spilt med Alkaline Trio, Rise Against, Kill Hannah og Jeffree Star.

I juni 2017 byr Blink 182 på nittitalls-nostalgi og ekte gladpunk-glede for den norske fansen under Tons of Rocks på Fredriksten festning.  

Tons of Rock 2017 arrangeres 22. til 24. juni på Fredriksten Festning i Halden. I tillegg til Blink-182 er Sabaton, Satyricon, Emperor, Airbourne, Candlemass, Honningbarna, Avatar, Taake og Spidergawd bekrefetet til festivalen. Programmet offentliggjøres fortløpende.

Billetter i salg her

Vi har plukket ut noen Blink 182-høydepunkter du kan kose deg med, mens du gleder deg til å oppleve gutta live i sommer: 

 

blink-182 - All The Small Things (Official Music Video)
blink-182 - What's My Age Again? (Official Music Video)
blink-182 - She's Out Of Her Mind [MUSIC VIDEO]