Musikk

Review

Banebrytende kvinnelige artister til Oslo Konserthus!

Fire utrolig dyktige kvinnelige musikere kommer til Oslo Konserthus i løpet av sensommeren og høsten 2017! Gå ikke glipp av sjansen til å se de opptre.

Emmylou Harris 4. august

Den amerikanske stjernen har en over 40 år lang karriere som sanger, musiker, låtskriver og produsent. Hun har beveget seg gjennom forskjellige type sjangre gjennom sin karriere – alt fra tradisjonell countrymusikk til rock, folkemusikk og americana. Hun har samarbeidet med en rekke store artister som Dolly Parton, Bob Dylan, U2, Neil Young, Johnny Cash osv.! Dette blir helt fantastisk!

Kjøp billetter til konserten hennes her.

Lill Lindfors 15. august

Den talentfulle publikumsfavoritten Lill Lindfors kommer tilbake til Oslo Konserthus i forbindelse med Oslo Jazzfestival. Hun har gjestet festivalen tre ganger tidligere med fullsatt sal. En av Nordens største entertainere har gledet publikum i over 40 år med både pop- og jazzlåter, og nå skal hun igjen glede publikum i Oslo Konserthus!

Kjøp billetter til konserten hennes her.

Mari Boine 22. september

Mari Boine har kommet med albumet «See the Woman» – hennes første studioalbum på 8 år! I den forbindelse legger hun selvsagt ut på turné! Albumet har fått god kritikk over hele linja, og Aftenposten mente hun virkelig kom under huden på lytterne.
Hun kommer til Oslo Konserthus 22. september, klar for å gi publikum en uforglemmelig konsert.

Kjøp billetter til konserten hennes her. 

Tori Amos 24. september

Den amerikanske sangerinnen, låtskriveren, pianisten og komponisten slo gjennom tidlig på 90-tallet og markerte seg raskt som en av få musikerne som brukte piano som hovedinstrument. Hun har solgt rundt 12 millioner album over hele verden i løpet av sin solokarriere.

Tori har et sterkt budskap med musikken sin, og har vært med på å skyve på musikalske grenser ved å belyse vanskelige tema som religion, sårbarhet, dårlig selvtillit og personlig tragedie. Dette har til tider vært kontroversielt, men samtidig gitt henne trofaste fans over hele verden. Tori Amos slipper sitt nye album «Native Invader» i september! Gå ikke glipp av muligheten til å se henne live.


Kjøp billetter til konserten hennes her.

Sjekk ut den fantastiske musikken til de fire kvinnene under: 

 Gå ikke glipp av disse fire utrolig dyktige kvinnene på Oslo Konserthus! 🎤🎶