Musikk

Andrea Bocelli til Telenor Arena

Tenoren som ofte krediteres for å bringe klassisk- og popmusikk sammen, kommer endelig tilbake til Norge. Sist han besøkte Norge var det ikke tvil om at han trollbandt et utsolgt Fredriksten festning i Halden. Nå står endelig hovedstaden for tur, og det er et storslagent show vi får være vitner til 23. februar neste år, i Telenor Arena.

– Det er med stor begeistring at vi kan dele nyheten om at en av tidenes største navn innenfor moderne klassisk musikk endelig besøker Oslo. Det er ingen tvil om at Andrea Bocelli kommer til å levere en elegant og eksklusiv musikkaften som definitivt vil bli historiebøkene verdig, forteller ansvarlig arrangør i Frcition AS, Peer Osmundsvaag.

Bocelli har gitt ut hele 17 album og 9 fullstendige operaer. Han har solgt over 80 millioner album på verdensbasis, og er utvilsomt den største tenoren på verdensscenen i dag. Spesielt godt kjenner vi til ”Time To Say Goodbye”, duetten han har med Sarah Brightman, og ikke minst den Grammy- og Oscarnominerte og Golden Globe vinnende ”The Prayer” som han gjorde sammen med Celine Dion.

Det er en enorm produksjon som skal på plass i Telenor Arena, og det er bare å holde av datoen allerede i dag, for dette blir en opplevelse Oslopublikummet sent vil glemme.

Billetter i salg onsdag 4. mai.

Andrea Bocelli, Sarah Brightman - Time To Say Goodbye (HD)