Musikk

Röyksopp er bekreftet til Findings Festival!

Findings Festival har foreløpig annonsert en imponerende line-up bestående av Kygo, Guetta, Alan Walker, Oliver Heldens og Lemaitre. I dag ble det kjent at ingen ringere enn RÖYKSOPP er bekreftet til festen på Bislett Stadion under festivalen i august.

Findings Festival finner sted på Bislett Stadion 19. og 20. august. Billetter finnes her!

Röyksopp blåste sveisen av samtlige publikummere i Oslo Spektrum i desember i fjor, og siden den gang har behovet for mer vært markant blant alle fans. Abstinensene kan nå endelig la seg roe ned, for i sensommervarmen i august kan de oppleves på Bislett Stadion. Siden duoen for 15 år siden slapp sitt debutalbum, Melody A.M, som umiddelbart satte dem på verdenskartet, har Röyksopp gitt ut tre studioalbum.

Bandet er uten tvil blitt en av Norges største artister på verdensbasis. De har vært nominert til Grammys, MTV-priser og Brit Awards, samt stukket av med en rekke Spellemannspriser. Fire av deres album har ligget på førsteplass på VG-lista. I tillegg har de samarbeidet med artister som Robyn, Susanne Sundfør, Lykke Li, Jamie Irrepressibles, Karin Dreijer, Anneli Drecker og vokalisten i Kings og Convenience, Erlend Øye.

Lytt til låten Monument feat Robyn her.

Röyksopp & Robyn "Monument" (Music Video)

Elektronikakultfigurene leverer fortsatt trendsettende, fengende og utforskende musikk, og er en inspirasjonskilden til titusenvis av artister og band verden over, uavhengig av sjanger.

Findings Festival blir duoens eneste opptreden i sommer!