Musikk

Anthrax til Parkteatret 7. juli!

Anthrax kommer til Oslo i sommer! Det kommer til å bli et svett, høylytt og hysterisk moro møte med et av de viktigste metal-bandene som har vandret på jorden. 7. juli blir det amerikanske bandet å se på Parkteatret.

Billetter i salg 31. mars kl. 10:00.

2016 har så langt vært et fantastisk år for thrash metal-sjangeren. Både Megadeth og Anthrax, som begge sorterer under «The Big Four»-merkelappen sammen med Slayer og Metallica, har gitt ut sine beste plater på lange tider.

Det er over 30 år siden Anthrax debuterte med «Fistful of Metal». Likevel var det ikke før de ga ut sitt tredje album «Among The Living» i 1987 at de slo gjennom for fullt. På denne tiden ble Anthrax også kjent for sine «moshpits» – hvor fans braste sammen foran scenen og begynte å slåss. Albumet fra 1987 inneholdt blant annet sangen «Caught in a Mosh» som handlet om nettopp dette. Låten er i dag en av Anthrax mest kjente låter.

Se videoen til «Caught in a Mosh» her.

Anthrax - Caught In A Mosh

I vinter slapp bandet sitt 11. studioalbum, døpt «For All Kings», som havnet på en imponerende 9. plass på Billboards Top 200-liste.

«With For All Kings, the wave of momentum the band has been riding shows no sign of ebbing. Anthrax’s songwriting on the album has matured, but it hasn’t stopped them from thrashing harder than bands half their age.» – Loudwire (nettsted)

Når gjengen kommer til byen, er det med bagasjen full av metal-hits – nye og gamle. Fra klassikerplatene «Among the Living», «Spreading the Disease» og «Persistence of Time» til «Worship Music» og «For All Kings».

Billetter til konserten 7. juli finner du her

Lytt til «For All Kings» her.