Musikk

by:Larm er i gang!

Da var to av fire dager med den fantastisk flotte musikkfestival by:Larm overstått! Vi i Ticketmaster har tilbragt dagene på ulike foredrag om musikkbransjen, og ikke minst sjekket ut artistene som har fått muligheten til å opptre på by:Larm. Det er ingen tvil om at å få opptre under festivalen kan bety breakthrough for en artist, og vi har fått være vitner til liveopptredener med den energien kun up-and-coming artister har. Her er en liten oppsummering av de to første dagene.

Léonce sparket i gang programmet på Vulkan Arena og ble etterfulgt av en rekke andre Urørt-nominerte artister som Over the Trees, Cezinando, Oscar Blesson, og Whales & This Lake. I tillegg ble intenasjonale artister presentert, blant annet Whitney (US), Virgin Suicide (DK), Bea1991 (NL) og K-X-P fra Finnland. Til tross for at dette var de eneste konsertene denne dagen var det fullt hus på både Vulkan Arena og Pokalen, og skikkelig by:Larm-stemning. Alle artistene leverte sterkt, og publikum storkoste seg, men det var kanskje Cezinando som stakk seg ut av mengden med et spektakulært lysshow i tillegg til en leken opptreden.

I tillegg til kickoff på Vulkan Arena, stilte Vidflow med VidAwards på Sentrum Scene, der vinnerne av de ulike kategoriene var følgende:

Årets talentpris: Aurora Gossé

Årets regissør: Marie Kristiansen

Årets video: Karpe Diem – Lett å være rebell i kjellerleiligheten din

Det er altså ingen tvil om at by:Larm startet sterkt, noe som gjorde at forventningene til dag to var skyhøye.

I kjent by:Larm-stil kunne dag to by på et stappfullt program med konserter rundt omkring i hele Oslo. Med andre ord har det vært en utfordring å bli enig med seg selv om hvilke artister man skal sette av tid til å se. Konsertene startet allerede klokken 12:00 med Urørt-deltagerne Over the Trees og ble avsluttet med svenske Rebecca & Fiona 02.30. I tillegg til mange bra konserter, kunne programmet også by på by:Larm 2016 sin første P3-session med Christine på Kulturhuset, der Kristian Kristensen, Ivan Ave og Dreamon imponerte live.

Vi tok en liten samtale med dePresno som var deltager i p3 Urørt. Han gav en liten hilsen til alle våre Snapchat følgere.

Say Hello - dePresno

Følg oss på snapchat for mer by:Larm-nytt, og flere hilsener fra artister som skal opptre i løpet av dagene.

Snapchat-blogg

Etter to dager med stappfulle konserter, topp stemning og noe godt i glasset, er det ikke annet å gjøre enn å glede seg til det neste som kommer. Hvis du ennå ikke har skaffet deg festivalpass, kan du finne det her.

Billetter til by:Larm