Musikk

10 favoritt øyeblikk med 5 Seconds of Summer!

Dagene suser forbi og nå er det ikke lenge igjen til de australske gutta fra 5 Seconds of Summer kommer til Oslo. Det er nok mange som gleder seg ekstra til denne dagen, så for å gjøre vente tiden litt bedre har vi samlet 10 favoritt øyeblikk av 5sos-gutta i GIF-form!

Ta en titt under for å se alle de morsomme sprellene de finner på 😀

 

1. Don`t Stop musikk videoen

Da Ashton reddet katten i Don`t stop musikk videoen, det var jo tross alt en veldig stor katt!

AshtonDontStop

 

2. Target prank

Da de latet som de jobbet på Target for å selge albumet sitt til intetanende kunder. Det viste seg at guttene ikke var de beste selgerne, så jammen bra at de er så søte!

5sosTarget03

 

3. Superhero 5sos

Etter å ha rappellerte ned en bygning i superhelt alter-ego kostymene sine for å feire albumslippet, stilte de like gjerne opp til intervjuene etterpå fortsatt i karakter. Nok en normal dag for 5sos fansen. 5sosSuperheros

 

4.  Retirees go rouge

Nok en gang var gutta å finne på Target da de kledde seg ut som pensjonister og lagde leven i butikken. Dette virker kanskje rart, men ikke for 5sos fansen, man vet nemlig aldri hva disse guttene kommer til å finne på. Det oppstod selvfølgelig flere morsomheter underveis!

5 seconds of summer, 5sos,

 

5. Derp Con

Det er ingen som kan beskylde disse gutta for å ikke bry seg om fansen sin. Da de lagde en helt egen konferanse for fansen sin kalt Derp Con hvor de fløy inn fans fra hele verden til LA må være blant favortitt øyeblikkene våre! Den heldige fansen fikk henge med Luke, Mikey, Ashton og Calum og bli med på konserten deres på The Forum.

5sosDerpCon

 

6. Ellen Show

Da de gjestet Ellen og hun ga noen heldige fans 5 sekunder med guttene! Det hele ble ganske komisk 😀

5sosEllen

 

7. She Looks So Perfect

Da de slapp musikkvideoen til She Looks So Perfect var det mange som fikk øynene opp for bandet. Den catchy sangen tok verden og ungpikehjerter med storm!

5sosSLSP

 

8. Hva sier man til en snakkende ku?

Da de fikk spørsmålet hva de ville sagt til en snakkende ku dersom de skulle være så heldig å møte en klarte de ikke helt å bli enig i hva man burde si. Skal man si mø eller hei?

5sosInterview

 

9. Da de opptrådte på ARIAs 

Awardshowet er en stor greie i Australia og det betydde nok ekstra mye for guttene å få opptre på en slik skala i hjemlandet, derfor er det nok et spesielt øyeblikk for mange fans også.

5sosARIA

 

10. Første band

Til slutt kommer en klar favoritt,  nemlig deres første video som et band hvor alle de fire medlemmene er tilstede. Rett og slett starten på 5SOS slik vi kjenner dem.

5SOSTeenageDirtbag

 

Hva er dine favoritt øyeblikk fra 5sos-guttene sin karriere så langt?

InstagramButton