Nyheter

Childish Gambino + Special Guest: Amaarae til Oslo Spektrum, 8. november

Den ikoniske amerikanske rapperen og multikunstneren Donald Glover, bedre kjent som Childish Gambino, har akkurat overrasket fansen med sitt nye album, ‘Atavista’. I høst er han endelig tilbake i Norge, og den 8. november er han klar for Oslo Spektrum!

Childish Gambino perfeksjonerte sin særegne hiphop-stil på sitt gjennombruddsalbum ´Because the Internet’ i 2013. Siden den gang har han utforsket ulike sjangre, fra R&B-inspirert funk med blant annet hiten «Redbone» i 2017, til det politisk ladde og tankevekkende albumet ‘This Is America’, som debuterte på førsteplass på Billboard Hot 100 i 2018.

I tillegg til musikkarrieren har Donald Glover begeistret publikum på TV-skjermer over hele verden, fra den kritikerroste serien «Atlanta» til den storslagne filmen «Guava Island», hvor han spilte mot selveste Rihanna. Sistnevnte produserte han også musikken til.

Nå er han klar for sin første verdensturné på seks år, og slipper samtidig ny musikk. ‘Atavista’, hans ferskeste album, ble sluppet natt til 13. mai, og inneholder samarbeid med stjerner som Ariana Grande, Summer Walker og 21 Savage.

Med gamle klassikere som «Heartbeat», «Les», «Sober» og ikke minst ny musikk kan vi trygt si at det blir et spektakulært show i Oslo Spektrum 8. november!

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.