Museum

Ticketmaster Norge lanserer app!

Endelig er appen vår tilgjengelig i App Store! Med Ticketmasters splitter nye mobilapp kan du enkelt navigere rundt i vårt univers av konserter, sportsarrangementer, festivaler og forestillinger.

Appen gjør det enkelt å finne fram til aktuelle events, og lar deg sømløst reservere og kjøpe billetter til disse. Konseptet og innholdet er det samme som du finner på billettservice.no, men er her optimalisert for mobil.

IMG_4324    Whats on (2)    Popular

Vi er hele tiden opptatt av å fornye oss, og lanserte nylig en ny type e-billett. Den nye e-billetten er en videreutvikling av den tidligere Ticketfastbilletten, men også et godt alternativ til fysisk billett. E-billetten vil kunne scannes som tidligere Ticketfastbilletter, men i motsetning til Ticketfast vil e-billetten være mobiloptimalisert og enklere å håndtere både for kunde og arrangør.

Billettkjøperen vil både motta pdf på e-post og kunne hente frem en mobiltilpasset e-billett direkte på mobilen og/eller i Ticketmater-appen.

        IMG_5597    EDP (2)    

Ikke gå glipp av de store opplevelsene! Fortell oss hva du liker. Når vi har billettene, får du vite det først. Legg til dine favoritter ved å klikke på ❤ på artistbilde eller scan musikkbiblioteket ditt og dine Facebook likes.

Les mer og last ned Ticketmaster App her!