Teater

Marvel Universe LIVE til Oslo Spektrum!

MARVEL UNIVERSE LIVE SUPERHELTER SAMLES I OSLO SPEKTRUM
7. – 9. OKTOBER 2016

Fredag 7. oktober 19:00
Lørdag 8. oktober 11:00 | 15:00 | 19:00
Søndag 11:00 | 15:00

Billetter i salg NÅ!

Superhelter Samles er en unik og episk forestilling der du som sitter inne i arenaen får oppleve underholdning av en helt annen dimensjon. Bli med å heie frem dine favoritter blant Marvels superhelter når blant andre Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor og Black Widow kjemper mot Loke og Marvels mest skumle skurker i et actionfylt familieshow i Oslo Spektrum.

Marvel Universe LIVE! Superhelter Samles anses å være det mest teknisk avanserte live underholdningsshowet noensinne. Du vil definitivt føle energien fra forestillingens banebrytende spesialeffekter, fyrverkeri, utrolige stunts både i luften og på bakken. Det forventes kampsporter, motorsykler og mye mer. Bli med Marvelfans i alle aldre på denne unike forestillingen. Hele universets skjebne står på spill!

Historien er basert på kampen om den kosmiske kuben, kilden til uante og voldsomme krefter som er en av de mest fryktede og skjulte skattene i Marvel universet. Den kosmiske kuben har blitt knust i flere deler av den mektige Thor for å unngå at kuben havner i gale hender. For å nedkjempe Loke må Marvels fremste superhelter stå sammen. Iron Man, Captain America, Thor og Hulk sammen med Spider-Man og Wolverine reiser jorden rundt for å finne og samle sammen de knuste delene og dermed gjenopprette den kosmiske kuben. I Jakten på disse delene møter superheltene noen av sine største motstandere og fiender, blant annet Loke, Green Goblin, Doctor Octopus, Red Skull, Aldrich og Electro. Disse fiendene har ingen problemer med å forene sine krefter dersom det kan bidra til å oppnå målet om verdensherredømme.

Har du spørsmål angående showet? Se liste over ofte stilte spørsmål her.