Teater

Cirque du Soleil – Quidam i Oslo Spektrum!

Fantastiske Cirque du Soleil kommer til Oslo Spektrum med forestillingen Quidam.

Det reisende showet Cirque du Soleil har tidligere vært i Oslo med forestillingen Alegria, nå er de her igjen, denne gangen med den kritikerroste forestillingen Quidam. Starten til Cirque du Soleil kom i 1984 med 20 gatekunstnere i Canada, siden den gang har det vokst til 4000 ansatte, med 1200 artister fra over 50 forskjellige land. Den dag idag turnerer de med forestillingene sine verden over og enkelte steder som i Las Vegas har de grunnet sin popularitet fått permanent residens. Det er ikke uten grunn at forestillingen er blitt så suksessfulle, som tilskuer blir du tatt med på en spennende opplevelse med en storslått produksjon, akrobatikk og sirkuskunster. Quidam er nummer ni i rekken av forestillinger fra Cirque du Soleil, og så først dagens lys i Montreal under «The Big Top» i april 1996, siden den gang har millioner av mennesker over hele verden sett forestillingen. I rollene finner vi 45 akrobater, musikere, sangere og karakterer som er i en klasse for seg selv. Quidam er en forestilling verdt å få med seg.

Bli med inn i fantasiverdenen Quidam

I forestillingen møter vi en liten jente med navnet Zoè. Hun kjeder seg forferdelig, hennes foreldrene ignorerer henne og er lite interessert i hva hun driver med. Som følge av dette tilbringer mye tid alene og sklir etterhvert inn i en fantasiverden, nemlig Quidam. Her møter hun mange ulike karakterer som oppmuntrer henne til å slippe sin sjel fri og lar henne rømme fra den kjedelige hverdagen. Tittelkarakteren Quidam er anonym og beskrives som å være både alle og ingen på samme tid.

QUIDAM CIRQUE DU SOLEIL 5. - 7. MARS OSLO SPEKTRUM

Det vil totalt bli holdt fire forestillinger i Oslo Spektrum mellom 5. – 7. mars. Skal du se Cirque du Soleil i Spektrum?

Billetter finner du her!

 

InstagramButton