Museum

Midtsommermagi på Henie Onstad

Tolkiens ville skildringer av den nordiske naturen kommer til live i Nikolai Astrups bilder. Det er snart 100 år siden de ble malt, men det er først nå et internasjonalt publikum har fått øynene opp for kunstneren. 

Han skulle vært like berømt som Edvard Munch, men verden ser ut til å ha glemt ham – inntil nå, skrev den anerkjente britiske avisen The Guardian da Astrup ble presentert i London tidligere i år.

Nå er det Norge sin tur og det norske publikum får en helt spesiell sjanse til å oppleve Nikolai Astrups verden – slik den aldri har vært vist tidligere. Utstillingen i London fikk stor oppmerksomhet og et begeistret publikum og kritikerkorps lot seg fange av Astrups verden.

Med forhåndskjøpt billett sikrer du deg inngang og kan gå forbi køen!

Strålende anmeldelser
Utstillingen har så langt møtt strålende anmeldelser. VG gir terningkast 6 og sier blant annet følgende:
«Etter eventyrlig suksess i London er Nikolai Astrup-utstillingen kommet «hjem». Utstillingen på Henie Onstad kunstsenter er sommerens «må-se-utstilling».»

Også Aftenposten er begeistret:
«Dette er en utstilling som imponerer stort. Både tankesprangene som foretas, men også den tunge og solide kurateringen, gjør Norske landskap rett og slett rørende bra. Dette oser kvalitet. Bravo, Henie Onstad.»

Henie Onstad Kunstsenter åpningstider:
Mandag                             Stengt
Tirsdag – Torsdag            11 – 19
Fredag – Søndag             11 – 17

Sett av en dag og opplev kunstutstillingen samt en rekke andre attraksjoner på Høvikodden i Bærum!
Billetter finner du her