Jul

Opplev den magiske familieforestillingen Kristiania Magiske Tivolitheater

Nå kan publikum få oppleve det magiske tivoli-livet i levende live!

Kjøp billetter her!

Med forestillinger som «Jul i Blåfjell» og «Snøfall» har Oslo Nye Teater etablert en tradisjon med å bringe NRKs julekalendere til scenen. Det er med glede at Oslo Nye Teater kunngjør at deres hovedscene vil skifte navn til «Kristiania Magiske Tivolitheater» i løpet av julesesongen 2023.

Julekalenderen om byens eget tivoli i Vika på tidlig 1900-tall rørte mange og fikk strålende kritikker da den ble sendt på NRK julen 2021. Nå kan publikum få oppleve det magiske tivoli-livet i levende live!

Det blir akrobatikk, musikk, magi og dans i en vakker og underholdende forestilling, med de kjente karakterene fra TV-serien: Ensomme Luka, som har et vanskelig forhold til pappaen sin, men som på tivoliet finner nye venner – og sitt trylletalent. Erle som er livredd for å bli fattig igjen og ikke skyr noen ting for å unngå det. Modige og kloke Gabrielle, som har arvet en hudsykdom etter moren sin, og som frykter for fremtiden. Lobelia, som gjør opprør mot sin mor. Og teatersjef Johanna, som må bruke alle sine krefter på å redde tivoliet.

«Kristiania Magiske Tivolitheater en stor fortelling om en liten del av byen vår, om hvordan sorg og redsel påvirker oss, og om hvordan vi mennesker er sterkest sammen».