Humor

Humorhøsten på Latter

Høsten er bedre med humor - sjekk ut disse showene på Latter, Oslos ultimate destinasjon for stand-up 😹

Finn billetter

Pernille, Live & Kristine: 3 for 1

I høst skal skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.

De har på hver sin kant bidratt i en rekke humorsuksesser på scene, TV og radio, og har fått en felles kjærlighet for satire, parykker og hverdagsfjoll gjennom programmene «Melonas», «Underholdningsavdelingen», «Drillpikene» og «Nytt på Nytt» på NRK.

Vi gleder oss til å se hva Pernille, Live & Kristine har kokt sammen når de inntar Latters hovedscene og bjudar på 3-for-1!

Jonna Støme – Ikaros

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Jonna Støme er klar med sitt andre soloshow, og skal omsider følge opp kultshowet «Fargerikt faenskap» fra 2009. Med over tyve års fartstid som standupkomiker ser mange på Jonna som en overlever fra en svunnen tid. Hva som er lov å mene og ytre og vitse med har i hvert fall endret seg noe i løpet av alle disse årene. I «Ikaros» får du bli med Jonna på en reise nærme sola, med fantastiske historier og vitser om alle slags fristelser det er lett å falle for.

Dette vil du ikke gå glipp av!

BMI – Verdens beste show 2

BMI er endelig tilbake på Latter med oppfølgeren til «Verdens beste show» – «Verdens beste show 2»! Da de showdebuterte i 2019 viste BMI – som vanligvis driver med improvisasjon – at de er minst like morsomme når de forbereder seg.

Forestillingen ble sett av over 10.000, og er av mange beskrevet som det morsomste som noensinne er blitt spilt på Latter. Siden den gang har herrene i BMI briljert med sin strålende humor på både scene, TV og radio.

Christian Mikkelsen dukker stadig vekk opp i nye humorsuksesser i NRK-universet, og i kult-hiten «Småfysen» fikk han skinne sammen med Emil Lystvedt Berntsen.
Olav Svarstad Haugland har fått en egen stjerne i rocke-Norge gjennom programlederrollen i Stå Opp på Radio Rock. Men det er når de er sammen de er aller best – faktisk verdens beste.

Få med deg Verdens beste show 2 du også!

Martin Lepperød – Kakerlakk

Et stand up show om livet, døden, Mømfi (hunden til Martin), traumer og det å prøve å være et godt menneske.

Martin Lepperød tar deg med på en humoristisk refleksjon rundt sitt eget liv, for å finne ut om han er et skadedyr eller et menneske folk kommer til å si sånn “åh han er en fin fyr som vi kommer til å savne når han dør”. Det blir gråting i bil, babysvømming og selvforsvar i parken. Synes du dette hørtes litt seriøst og tungt ut? Ikke glem hvem avsenderen er.

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker

Hans Morten Hansen er endelig klar med et nytt soloshow, som har fått tittelen «Natural Born Komiker». Etter fem soloforestillinger og et gigantisk jubileumsshow som solgte ut to DNB Arenaer i Stavanger er det duket for nok en helaften med skamløgne historier og observasjoner fra en av Norges favorittkomikere.

Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene?

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.