Festival

Trondheim Calling-anbefalinger #3

Trondheim Calling finner sted 9. - 11. februar! Musikkprogrammet er gått gjennom, og vi har plukket ut noen av de vi anbefaler dag 3 av festivalen.

Finn billetter til Trondheim Calling

leoleo

ISAK | Torsdag, 20:15
Lokal Scene | Lørdag, 19:15

leoleo tar deg med på en reise med 80-talls synther, trommemaskiner og chorus-gitarer. Etter han utga sin føste singel shirt i 2021 har han fått en del oppmerksomhet fra både NRK PS, Studio P3 og P3 urørt.

De nyeste låtene kan du høre både på torsdag og lørdag på Trondheim Calling!

Nelly Moar

Lokal Scene | Fredag, 21:45
TYVEN | Lørdag, 20:00

Stjerneskuddet Nelly Moar har siden sin selvtitulerte EP fått låter listet på både P3 og P3X, i tillegg til debutkonsert på Bergenfest og plass på Vill Vill Vest i 2022. Nelly har bevist at hun er en artist man kommer til å høre og se mer av i tiden fremover. Gled deg til en kveld fylt med musikk inspirert av blant annet D`Angelo og Kaytranada.

Rambow

Lokal Klubb | Lørdag, 21:00

Rambow aka Simon Negash som han heter ble først kjent i 2018 som skuespilller, og kickstartet to år senere i 2022 musikk-kariere sin hvor han slapp sin aller første singel Bentley. Allerede i en ader av 19 år har hans fremtredende personlighet skint gjennom, og skapt en solid fanbase både som skuespiller og artist!

På artist CV`en har han blant annet spilt på Slottsfjell og ble i 2021 kåret til Månedens Urørt av NRK MP3.

RebMoe

ISAK | Fredag, 21:30
Lokal Klubb | Lørdag, 22:15

RebMoe står bak en av de mest spilte låtene på P3 i 2018, og har en har en helt unik vokaliststil som fenger. Hun ble tidlig en favoritt innen EDM miljøet, hvor veien ble kort til Tiesto sitt studio. RebMoe er nå i full gang med sitt soloprosjekt som rebelsk beveger seg gjennom sjangeren bedroom pop, elektronisk pop og disco.

Oz

Moskus | Lørdag, 19:00

Artisten fra Kristiansand har fokus på sjangeren dark R&B/hiphop, er utforsker en ny side som har resultert i en utforskende sound som er relativt nytt i Norge. Fokuset ligger på tekst og melodi, noe som skinner gjennom i låtmaterialet.

Jonas Brekke

Moskus | Lørdag, 21:30

Jonas Brekke bemerker seg med sin særegne stemme og formidlingsevne. Artisten fra Trondheim slapp i 2022 sitt debutalbum som håvet inn gode omtaler og anmeldelser. Han har blant annet oppvarmet for Hellbillies, og vant i bandkonkurransen Bandwagon hvor premien blant annet vareb soullejobb på Pstereo 2023.

Fochs Koshka

Lokal Klubb | Fredag, 22:15

Fru Lundgreen | Lørdag, 20:00

Fochs Koshka er en av de mest unike norske gruppene innen den elektroniske sjangeren for tiden. De opererer innenfor en form for unik eksperimentell techno, med liveshows fylt med energi. Det sies at energien deres er i ferd med å utkonkurrere den folkekjære powerbanken!

JeJune

Lokal Scene | Torsdag, 23:00

Gjengen fra Kristiansand er ett av landets mest lovende unge band om dagen. Ordet jejune betyr naiv og barnslig, og er en pekepinn på bandets uredde og vågale musikalske holdning. Bandet har spilt på By:larm og Vill Vill fest, og fått mye spilletid med singlene Hip Kids og Johnny B. Goode is Dead.

¡BangBang Watergun!

Byscenen Hovedsal | Torsdag, 23:30

Bandet er et indiejazzband som har inspirasjon fra hip-hop, jazz og rock. Det er umulig å ikke bli engasjert når bandet med sin unike sound og deres tilstedeværelse står på scenen. De har pilt på en rekke festivaler, og fått gode omtaler fra en rekke aviser.

På torsdag får du oppleve gjengen i hovedsalen på Byscenen!