Festival

Slottsfjell med slipp!

I de siste ukene har Slottsfjell kommet med både nasjonale og internasjonale slipp til årets festival!

Finn billetter

Synne Vo er fra den lille bygda Lesja i Gudbrandsdalen. Hun debuterte i 2018, og har siden oppnådd stor suksess, både som artist, komponist og låtskriver for andre. Låten «Ett Minutt» var med i den siste sesongen av den prisvinnende serien Rådebank på NRK, og nærmer seg nå 6 millioner strømminger på Spoitify.

Monolink, aka Steffen Linck, er en opplevelse du absolutt bør få med deg. Han kombinerer klassiske singer/songwriter-tradisjoner med elektronisk dansemusikk, med elementer av både ambient, techno, electronica og house. Han synger og spiller gitar på scenen, samtidig som han lager elektronisk musikk av beste slag.

Rema, eller Divine Ikubor, er en ung sanger, rapper og musiker fra Nigeria. Han har oppnådd stor oppmerksomhet over hele verden etter han debuterte som plateartist i 2019. Han kaller musikken sin for Afrorave, og kunne i fjor motta en pris for mer enn en milliard strømminger.

Det er ikke mange band som kaster seg så frivillig ut i kaos som Honningbarna. Det er med på å gjøre konsertene med dem til uforglemmelige opplevelser, der kjærligheten og samspillet med fansen går opp i en høyere enhet. Og det er naturligvis også grunnen til at vi nå inviterer dem tilbake, bare ett år siden siden de satte fyr på Slottsfjell 2022.

Essex-bandet Nothing But Thieves startet opp i 2012, og består av Conor Mason, Joe Langridge-Brown, Dominic Craik, Philip Blake og James Price. De albumdebuterte med Nothing But Thieves i 2015, som gikk inn på Topp 7 i hjemlandet. Enda bedre har senere album som Broken Machine og Moral Panic gjort det, som begge har ligget høyt på de engelske hitlistene.

Med en forkjærlighet for elektriske gitarer, flotte refrenger og et nostalgisk forhold til 2000-tallet, har 22 år gamle Torine allerede etablert seg som en annerledes artist i den skandinaviske popfloraen. Selv sier hun: – Poppunk er det jeg vil kategorisere musikken min som. Eller poprock krydret med punkelementer,

Anna of the North, aka Anna Lotterud fra Gjøvik, er en av musikk-Norges heteste eksportartikler om dagen. Hun debuterte med singelen ”Sway” i 2014, og ble to år senere nominert til P3 Gull i klassen for Årets nykommer. Hun har senere gitt ut albumene Lovers (2017), Dream Girl (2019) og Crazy Life (2022).