Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (21)

Denne uka kan du oppleve både norske og internasjonale artister! Vi anbefaler både konserter, The Voice LIVE, slippkonsert, og humor🎤

Få en full oversikt her!

Improlaps

SALT, Oslo | Tirsdag

SALT inviterer til Improlaps sitt første improshow!

Samle gjengen for en kveld hvor vi garanterer humor og latter!

Lael Neale

Krøsset, Oslo | Torsdag

Lael Neale kommer til Norge for første gang!
Lael Neale lager musikk i sjangeren folk-pop av beste sort. Hun ga i april ut sitt tredje album, som er en utvidelse av hennes samarbeid med produsent og akkompagnatør Guy Blakeslee.

Du kan forvente at det kommer til å bli en mektig konsert på Krøsset på torsdag!

Benedikt – Slippkonsert

Parkteatret, Oslo | Fredag

Benedikt er et folkpop-band, bestående av hele ni medlemmer, fra så ulike deler av landet som Surnadal, Østerdalen og Asker. Benedikt besitter et helt særegent talent i å formidle tristesse i et drømmende lydlandskap lytteren kan søke tilflukt i, og har blant annet gjort seg bemerket med det kritikerroste andrealbumet «Balcony Dream».


Deres tredje album, «Why Are You Dreaming?» ble sluppet i april, og skal feires med slippkonsert på Parkteatret på fredag!

The Voice LIVE – finale

H3 Arena, Fornebu | Fredag

The Voice er tilbake med sin 8. sesong! I år er Jarle Bernhoft et nytt tilskudd til mentorpanelet, og skal sammen med Ina Wroldsen, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam jakte på Norges beste stemme.

Programmets siste runde blir LIVE og deltakerne skal her overbevise seerne om en plass i konkurransen. Vi lover gåsehud, rørende øyeblikk og nydelig musikk når Norges beste sangtalenter samles til LIVE på H3 Arena på fredag!

The Teskey Brothers

Vulkan Arena, Oslo | Fredag

The Teskey Brothers ble Grammy-nominert i 2020 og har kommet langt på veldig kort tid. De to brødrene fra Melbourne, Australia har sett en voldsom økning i popularitet de siste to årene, og har samlet en gjeng med fans over hele verden med sine tidløse, sjelfulle låter og fantastiske liveshow. På scenen trekker Teskey-brødrene ut alt og bringer frem en sjelden sjelfull energi og råe følelser.

Bli med når de Teskey-brødrene endelig kommer til Norge, og lager liv på Vulkan Arena på fredag!

Benji & Banden

John Dee, Oslo | Lørdag

Support: Yodude/Heybro

Benji & Banden er en gjeng i midten av tjueåra, som har blitt fødd opp på skandinavisk og britisk rock. Våren 2020 bestemte de seg for å starte bandet de hadde snakket om i alle år!

Etter å ha lagt ut noen låter på NRK Urørt og blitt anbefalt i P3s Best akkurat nå- spalte ga de ut sin debut EP «Benji & Banden» i 2021 og slapp oppfølgeren «Midt I Gata» i januar 2023.

På lørdag spiller gjengen på John Dee!

Konsert med Espen Lind

Son Spa, Son | Søndag

Bli med å opplev en akustisk konsert med Espen Lind på Son Spa sin uteservering i vannkanten! Arrangementer inkluderer en deilig grillbuffet.

Sjekk ut «informasjon» i linken for å se nærmere info!