Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (18)

Ny uke = mer musikk! Denne uka bærer tydelig preg av rock, men også indie og pop! 🎸🎶

William Gamborg, Mat duo, Åse & Louilexus

Festiviteten, Hamar | Torsdag

DUUF inviterer nok en gang til en festkveld proppfull av spennende artister!

William Gamborg tar med seg flere hits enn du har sokker og Mat duo mater oss med klubbstemning. I tillegg tar de med seg Åse og Louilexus sitt usedvanlige energiske liveshow!

Han Herman

Kulturhuset i Bergen | Fredag

Som låtskriver er et av Han Hermans varemerker hans lekne evne til å ikke sitte fast i noen begrensende form – men tvert imot å kunne overraske ved hver nye utgivelse.

Han Herman imponerer også stort LIVE, hvor han i fjor blåste både musikkbransjen og publikum av banen på både Vill Vill Vest og by:Larm.

På fredag spiller Han Herman og bandet på Kulturhuset i Bergen!

Lars Lillo-Stenberg – Strømløst

Rockefeller, Oslo | Fredag

Lars Lillo-Stenberg trenger knapt noen introduksjon. Det er vel ingen som har opptrådt flere ganger på våre scener enn han – som frontmann i deLillos og Young Neils.

Nå kommer han til Rockefeller og spiller på deres Strømløst-konsept!

The New Death Cult

John Dee, Oslo | Fredag

Med seg som support: Yesterdaze

Alternativ rock-bandet The New Death Cult har blitt omtalt som en brilliant miks mellom Queens of the Stone Age, Biffy Clyro og Muse, og høstet gode kritikker for sitt selvtitulerte debutalbum.

På fredag kan du oppleve bandet på John Dee!

OSLO INDIEFEST

Kulturhuset, Oslo | Fredag – Lørdag

Den første helgen i mai arrangerer arrangeres innendørs-festivalen på Kulturhuset og Skogen. Over to dager og fire scener presenteres hele 24 band innenfor sjangere som indierock, indiepop, shoegaze, indie/post-hardcore, psykedelisk pop, drømmepop, soveromspop, nostalgisk emo-rock osv. Du skjønner tegninga!

Du kan velge mellom å kjøpe festivalpasset som gir inngang til alle artistene på alle scenene begge dagene, fredags- eller lørdagsbillett til enten Kulturhuset eller Skogen.

Sam Smith – GLORIA the tour

Oslo Spektrum | Lørdag

Den ikoniske røsten Sam Smith er endelig tilbake i Norge med et spektakulært sceneshow og splitter nytt materiale fra den kommende platen “Gloria”!

Man har nærmest glemt at Sam Smith fikk sin spede start med elektropopgruppen Disclosure og låten “Latch”, nå som den britiske Grammy-vinnende sangeren selv har så mange egne, uunnværlige låter bak seg.

Etter flere års turnépause er Sam Smith endelig tilbake på scenen i Oslo Spektrum!

Kanaan

Hulen, Bergen | Lørdag

Bandet har spilt 100 konserter i Norge og Europa, og i skrivende stund gitt ut fem album. Kjent for sine energiske konserter og den musikalske bredden som favner fra fri jazzrock og psykedelia til krautrock og tung stonerrock.

De tre allsidige medlemmene er også å se i prosjekter som Mall Girl, Juno, Daufødt og Soft City.