Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (17)

Kickstart uka med en musikalsk opplevelse! Denne uka byr på forskjellige sjangre, allsang, og god stemning🧑‍🎤

Lee Bains III & the Glory Fires

Aladdin Scene, Halden | Mandag

Lee Bains + The Glory Fires har med sin uforskammede Alabama-rock med like deler southern rock og punk bygget et velfortjent og helt korrekt rykte som et flott liveband!

Med sitt siste album «Old-time Folks» har de nådd samme skyhøye nivå i studio. Musikalsk har The Glory Fires tonet litt ned, men det er fortsatt hardt, høyt og skittent – med litt mer luft og rom for at tekst og melodi skal dominere!

Anna B Savage

Krøsset, Oslo | Tirsdag

Anna B Savage med sitt enestående singer-songwriter-talent opptrer på Krøsset allerede i morgen!

London-jenta Anna B Savage lager musikk man kjenner inn i sjela. Ofte pakket inn i hennes fengslende vokal og gitar, er sangene hennes både sterke og sårbare på samme tid, med en ærlighet som ikke lar seg ignorere. Selv kaller hun det «question mark music», full av ubesvarte spørsmål og undringer om livet selv!

W.A.S.P. – Ekstrakonsert

Rockefeller, Oslo | Onsdag

Et av musikkhistoriens mest beryktede og kontroversielle heavy metal-band – W.A.S.P. – feirer sitt 40-årsjubileum, og spiller i den anledning ekstrakonsert på Rockefeller på onsdag.

Support for kvelden vil være Images of Eden!

The Hollies

Forum Scene, Bergen | Torsdag

The Hollies til Forum Scnene!

The Hollies har turnert verden rundt siden 1962 og er kjent som et av popmusikkens beste konsert-band. Siden 2010 har de solgt over 20 tusen billetter i Norge! På konsertene spiller de alle bandets største hits, og et utvalg av de beste låtene fra deres fire album utgitt etter 2005.

Vassendgutane

Tapperiet Paa Dahls, Trondheim | Fredag

Vassendgutane kommer til Tapperiet på Dahls! Vassendgutane er originalen av Festcountry. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategorien kan måle seg med.

Det blir allsang når gutane spiller! Stikkord er glede, party og et band som elsker å inkludere sitt publikum, fra første strofe. Hold i hatten – det er bare å glede seg til en festlig fredag og full fart på Tapperiet når Vassendgutane kommer til Trondheim!

EMMA STEINBAKKEN

Brygga Kultursal, Halden | Fredag

NB! Vergeordning💙 Les mer under informasjon i linken over.
+ support: MAGGIE

Emma ble for alvor kjent i 2018 da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry». Hun var også nylig aktuell på «Hver gang vi møtes» og på fredag denne uka kan du oppleve talentet live på Brygga Kultursal i Halden!

Ramón

Brygga Kultursal, Halden | Lørdag

NB! Vergeordning💙 Les mer under informasjon i linken over.

Spellemannsvinner Ramón har utmerket seg stort de siste årene med hits som «ok jeg lover» og «17.mai». Historien Ramón forteller og formidler gjennom låtene sine er gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet.