Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (12)

Denne uka byr på opplevelser til nye høyder! Show på is, både store og mindre artister, konserter og god musikk! Hva kunne du tenke deg å dra på denne uka?🤩

JUNNY

Vulkan Arena, Oslo | Mandag

Det er en stor ære å ønske koreansk-kanadiske JUNNY velkommen til Oslo. Han ble først kjent for å lage hits for andre store k-pop-acts, men er nå aktuell med sin egen fantastiske musikk. I den forbindelse drar han på turné, og heldigvis for oss er Norge ett av stoppene!

JUNNY spiller konsert allerede i dag på Vulkan Arena i Oslo!

Mimi Webb

Vulkan Arena, Oslo | Torsdag

Den britiske sangerinnen og låtskriveren, Mimi Webb, er aktuell med den fengende singelen «Ghost Of You» og debutalbumet «Amelia» som ble sluppet i mars. Torsdag denne uka inntar den talentfulle popkometen scenen på Vulkan Arena i Oslo!

Fever Ray

Sentrum Scene, Oslo | Torsdag

Fever Ray er tilbake! Det etterlengtede albumet Radical Romantics kom i mars i år, og np kommer Fiver Ray tilbake til Sentrum Scene for å trollbinde publikum – etter å ha solgt ut samme sted både i 2009 og 2018!

Det eneste man vet om Fever Ray som liveartist er evnen til å overraske og totalt trollbinde – resten er et mysterium. Bli med på en konsertopplevelse utenom det vanlige!

Cirque du Soleil: Crystal

Oslo Spektrum | Torsdag – Søndag

Verdenskjente Cirque du Soleil kommer endelig tilbake til Oslo!

Vi garanterer mer storslått og mer spektakulært enn noensinne!

Du kan forvente et spektakulært show med tradisjonell sirkusmusikk, trapes- og denne gang på is! Oslo spektrum fylles med ekte snø, is, interaktive projeksjoner og et avansert lysshow – en opplevelse en sent vil glemme!

Kamelot

Sentrum Scene, Oslo | Fredag

Kamelot serverer progressiv, melodiøs og storslagen metal til sulteforede norske fans! De symfoniske metalmesterne i Kamelot slapp det etterlengtede albumet «The Awakening» i mars i år. Bandet sikter mot nye høyder, fremdeles med sin velkjente signatur i behold: mørk, melankolsk og aggressiv metal med sjelepleiende melodier, som om de malte ut soundtracket til en monumental og episk film.

Matata SuperMorio Experience

Youngs, Oslo | Fredag

Gjør deg klar for en uforglemmelig musikalsk opplevelse som tar Oslo med storm!

Den talentfulle musikkgruppen Matata som står bak hits som «Super Morio» hoster en enestående opplevelse på Youngs i Oslo. Gruppens fans vil ha sjansen til å se Matata opptre live og engasjere seg med artistene i en unik setting!

SKAAR

Rockefeller, Oslo | Lørdag

I løpet av de siste par årene har 24 år gamle SKAAR fra Stord for alvor begynt å posisjonere seg som et av de aller mest spennende popartistene her til lands.

Dette er hennes aller første headline gig, som hun selv sier føles helt sykt surrealistisk og noe som har vært en drøm siden hun var liten. Endelig skjer det, og du kan se SKAAR på Rockefeller i Oslo denne uka!